Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Győzike: Meghalnék Orbán Viktorért! (VIDEÓ)

2022. október 07. 17:00

„Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet!” – fogalmazott a celeb.

2022. október 07. 17:00
null

Gáspár Győző, művésznevén Győzike a Talk44 című YouTube-műsorban nyilatkozott arról, hogy miért lépett be a Fideszbe, valamint hogy mennyire fontos számára Orbán Viktor. A zenész/reality sztár kifejtette, hogy az elmúlt több évtizedben nem volt lehetősége megmutatni a komolyabb oldalát, viszont most azon van, hogy ezen változtasson.

Hozzátette: amikor felvállalta a politikai hovatartozását, akkor rengeteg támadás érte ezért, ám ezt nem bánja egy percig sem.

– fogalmazott a showman, aki szerint Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országgal.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. október 09. 19:34
Hajrá Győzike !!!
alphaville
2022. október 08. 14:55
A kretén dékás a kretén jóbikossal meg a kretén mihazánkossal milyen nagy egyetértésben tud cigányozni. Prolik.
artojan
2022. október 08. 14:47
HÁHAJJAKMEGHÁMÉGNEMHÁLNÉKÉRTE
annamanna
2022. október 08. 13:13
7 percig néztem, akkor Ábrahám belekezd abba, hogy Bárdos András olyan cigány, akiről senki sem tudja, hogy az. Megnéztem Bárdos Andrást a wikipédián: apja-anyja tökig zsidó. Namost lehet, hogy egy színtiszta zsidó pont úgy néz ki, mint egy roma, de ettől még ez külön nemzetség. Bárdos anyja Fenákel Judit, a dédszülőkig mindenki zsidó (onnantól vissza meg még inkább, csak esetleg nem Magyarországon, hanem még Galíciában): https://hu.wikipedia.org/wiki/Fen%C3%A1kel_Judit Apját ugyan örökbe fogadta egy Bárdos nevű ember, de eredeti vezetékneve Weisz: https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1rdos_P%C3%A1l (Bárdos Pál, az apa: "Igen, második gimnazista koromra iskolai DISZ-titkár lettem, de gyorsan konfliktusba kerültem a környezetemmel. Láttam az emberek nyomorúságát, s '56-ban teljesen szakítottam nevelőapám gondolkodásával, aki futballistaként az ÁVH-nál volt függetlenített párttitkár.")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!