Kilép a Momentumból és a DK frakciójához csatlakozik az újpesti polgármester

2022. október 19. 16:24

„Nem lépek be a DK-ba, de a képviselőcsoportjuk munkáját minden erőmmel, minden újpesti és fővárosi érdekében segíteni fogom” – fejtette ki Déri Tibor.

2022. október 19. 16:24
null

„Hosszú hetek gondolkodása és tépelődése előzte meg azt a döntést, amelyet a mai napon meghoztam” írja Facebook-oldalán Déri Tibor újpesti polgármester. Szerinte az elmúlt hetek során „valami végérvényesen megváltozott ebben a helyi politikai közösségben, ezért

úgy döntöttem, a mai nappal (2022. október 19-én) bejelentem kilépésemet a Momentum Mozgalomból

– fogalmaz Déri. Arról is írt a baloldali kerületvezető, hogy a Fővárosi Közgyűlésben csatlakozik „a legnagyobb demokratikus közösség, a Demokratikus Koalíció frakciójához”.

Nem lépek be a DK-ba, de a képviselőcsoportjuk munkáját minden erőmmel, minden újpesti és fővárosi érdekében segíteni fogom

– fejtette ki a politikus. Hozzátette: „a szereplők, a helyzet változhat, a cél ugyanaz marad: leváltani a jelenlegi korrupt és alkalmatlan hatalmat, és létrehozni egy fejlődő, európai valóban demokratikus Magyarországot”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2022. október 20. 06:03
Gondol a jövőjére. Újabb 5 évig biztos bevételt szeretne 0 munkával és felelősséggel. A legjobb biznisz az ellenzéki politikusi állás.
bucka
2022. október 19. 23:55
Fletó baloldali hadjárata: MSZP-pipa Jobbik-pipa Együtt-PM-LMP-MMM-összes többi-pipa .... Momentum
nyugalom
2022. október 19. 23:13
Az arulokat csak felhasznaljak!
nempolitizálok
2022. október 19. 19:50
Nem libsi lesz, hanem kommunista. Na nem mintha nem lenne mindegy, az uccsó csavarig csereszabatosak, talán a libsi egy fokkal gecibb, mert nulla nemzeti értzés van bennük, de magyargyülöletben éles a verseny köztük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!