Ez a híres budapesti közterület viseli ezentúl Kopp Mária nevét

2022. október 27. 17:42

A hírt az orvos-pszichológus lánya, Skrabski Fruzsina osztotta meg közösségi oldalán.

2022. október 27. 17:42
null

Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes, lapunk rendszeres szerzője a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy édesanyja emléke előtt úgy tiszteleg a Hegyvidéki Önkormányzat, hogy egy sétányt neveznek el róla.

Mint a bejegyzésből kiderült, a leendő Kopp Mária sétány a Normafa egyik legszebb részén található. 

Skrabski azt is elárulta, hogy Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért vezetője javasolta a Hegyvidéki Önkormányzatnak, Pokorni Zoltán polgármesternek, hogy nevezzenek el egy közterületet a neves pszichológusról.

– olvasható a bejegyzésben.

„Furcsa lesz anyukám útján lépkedni”

Skrabski Fruzsina arról is írt, hogy „rengeteget sétálok arra, furcsa lesz anyukám útján lépkedni, az unokák pedig átbicikliznek rajta”.

„Köszönöm mindenkinek, akik őrzik a szüleim emlékét! Gondolom nekik csak az számít a Mennyországban, hogy boldogok legyünk, nekünk meg az számít itt lent, hogy minél több maradjon a szellemi örökségükből” – zárta gondolatai Skrabski, aki az említett normafai sétányról egy fotót is megosztott.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitóképen Kopp Mária pszichológus. Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toronyőr
2022. október 28. 09:09
Gyurcsányról egy nyilvános WC-t kellene elnevezni. A DK-ról meg egy szennyvíztárolót.
tevevanegypupu
2022. október 28. 07:08
Férfiszerep, nőiszerepe..férfi és nő..érdekes, évezredekig nem kellett azon golyózni, hogy mi a férfi és mi a nő.. nem szórakoztak az "önmegvalósitással"..tökéletesen jól érezte magát még az a nő is, akinek - szörnyűség - dolgoznia kellett és aztán utána volt háztartás és gyerek, ugyan úgy a férfi is..Éltek, örültek, szomoruak voltak stb..Hogy aztán egy egész iparág kezdett szórakozni azzal, hogy "genderséget" vizsgált és elkezdte boncolgatni ezt a dolgot problémát kreálva ott, ahol ez a probléma nem létezett..de most már igen, hála nekik..azzal nem tettek jót az emberiségnek, amint láthatjuk... Most a "tudomány" elintézte, hogy másképp legyen..Persze. leegyszerüsitem a dolgot..de a lényeg ez. A többivel foglalkozzanak orvosk, pszichológusok..de a problémát kivetiteni egy egész társadalomra..és meglehetősen perverz módon ebből megélni..sőt fokozni..
tevevanegypupu
2022. október 27. 23:54
Két filmet "készitett" a Biszku félét Novák Tamással, a másodikat pedig Bodoky Tamással. Találja ki mindenki - ide irt szösszenetei után - kik voltak azok, akik ezeket a filmeket igazán készitették..Kopp Máriának egyébként van egy másik lánya is..érdekes, ő megél saját maga is az édesanyja és apja nevének állandó használata nélkül..Skrabski Luca..utána lehet nézni.
fatman
2022. október 27. 20:55
szuper, gratulálok... kedvenc mondatom Kopp Máriától: "Nem igaz, hogy a magyar depressziós nép lenne... nem depressziós... bipoláris!" :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!