Márki-Zay Péter: A hatalom már titkosszolgálati eszközöket vet be ellenünk

2022. október 26. 17:06

Minden félelem nélkül állunk bármilyen vizsgálat elé – közölte az MMM vezetője.

2022. október 26. 17:06
null

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) vezetője és Hódmezővásárhely polgármestere a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a sajtóból tudták meg, hogy a szervezetet titkosszolgálati vizsgálat alá vonták.

támogatásainkkal pontosan és átláthatóan elszámoltunk” – hangsúlyoza a hír hallatán Márki-Zay.

„A hatalom már titkosszolgálati eszközöket vet be ellenünk”

Majd azzal folytatta, hogy megdöbbenéssel fogadták, hogy „a hatalom már titkosszolgálati eszközöket vet be ellenünk. Nincs kétségünk: a kormány ezzel kíván üzenni mindazoknak, akik a demokratikus jogállam megteremtése érdekében kívánnak tevékenykedni” – írta az MMM vezetője.

Márki-Zay hozzátette, hogy „értetlenül állunk az előtt is, hogy olyan ügyekben, mint a Fudan Egyetem, a COVID tesztek beszerzésére alapított Fidesz-közeli cégháló, a titkosított Paks 2 szerződések, a Belgrád-Budapest vasútvonal, vagy a migránsok számára kiadott letelepedési kötvények tárgyában nem érezte fontosnak a titkosszolgálat a mélyreható nyomozást”.

– húzta alá bejegyzésében az ellenzéki politikus.

„Nincsenek kétségeink, hogy a mozgalmunk ellen indított koncepciós eljárás politikai megrendelésre érkezett Rogán Antal minisztériumából” – vélte Hódmezővásárhely polgármestere.

„Nem félünk, mert nincs mitől és nincs kitől!”

„Nem félünk, mert nincs mitől és nincs kitől! Tovább küzdünk egy demokratikus, a nyugati integráció mellett elkötelezett magyar jogállam megteremtéséért” – hangsúlyozta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje.

Végül Márki-Zay Péter Orbán Viktor egy 2007-es beszédéből idézett: „Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki”.

Márki-Zay Péter vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. október 27. 09:33
Még szép. Mire számítottál. Eleve törvény tiltja a külföldi kampányfinanszirozást. Másrészt nemzetbiztonsági ügy, mert ugye nem lehet tudni, hogy te és az összes görény hazaáruló ezért mit kell adjkn cserébe
Jaja
2022. október 27. 06:05
,,A hatalom már titkosszolgálati eszközöket vet be ellenünk” Csodálkozol rajta, lángosképü futóbolond?
Kristály
2022. október 26. 22:14
Az 50 év börtönt megérdemelnéd lenne időd gondolkozni hol rontottad el. Megpuccsolnánk a börtönt és ott dögölnél éhen
kiss.istvan770
2022. október 26. 21:31
Te "Agyilag" Zokni álkeresztény! Ha egy idegen ország a saját ügynökét akarja miniszterelnöki székbe ültetni Magyarországon, rengeteg pénzből propagandistákat alkalmaz, politikusokat vásárol meg, akkor mi a magyar titkosszolgálat feladata?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!