Varju László: Orbán Viktor miatt van rezsiemelés és válság Magyarországon!

2022. szeptember 12. 12:59

A DK-s képviselő szerint a kormány az orosz érdekeket képviseli.

2022. szeptember 12. 12:59
null

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány azért harcol az uniós gázársapka ellen, mert az orosz érdekeket képviseli. Az ellenzéki párt alelnöke, Varju László hétfői, online sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, a kabinet nem támogatja az uniós gázársapka bevezetését.    

A kormány ragaszkodik a hétszeres gázárhoz, szembemegy érte akár Európával is”

– értékelt a DK-s képviselő. Hozzátette: Orbán Viktor miniszterelnök miatt van rezsiemelés és válság Magyarországon. „A magyar családok akár meg is fagyhatnak, Orbán Viktor az Európai Unióval szemben is ragaszkodik a hétszeres gázárhoz, hogy Putyinnak legyen pénze embereket ölni Ukrajnában” – fogalmazott Varju László.

(MTI)

Nyitókép: atv.hu / képernyőfotó

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lobodi
2022. szeptember 12. 19:25
Varjú és varju között nagy különbség van. Az előbbi egy intelligens állat.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 12. 19:05
Az is Orbán hibája, hogy a Nap Keleten kel fel. Menj a kurva anyádba cigány tyúk lacika.
Sün Balázs
2022. szeptember 12. 18:47
Varjú! Inkább arról károgj, hogy milyen fejlemény van a 2018-as választás során a választást rendjét befolyásolásával (tudod, mikor Horváth Imrét kérted, hogy pénz fejében lépjen vissza jelöltségétől) büntető eljárásban, illetve az MTVA székházban 2018. decemberben bemutatott fetrengős gáncsolásod miatt indult eljárásban. Hidd el, az jobban érdekli a közvéleményt, mint a rezsivel kapcsolatos ostoba károgásod.
Töki
2022. szeptember 12. 18:31
De, hogy a kurva édes anyátokba tudtok ekkorákat hazudni??? De most tényleg, ki az, aki ezt elhiszi nektek???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!