Nekiment a DK Márki-Zay mozgalmának

2022. szeptember 07. 19:16

A Gyurcsány-párt szerint Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket.

2022. szeptember 07. 19:16
null

Szerda este közleményt juttatott el a DK az MTI-hez, melyben kifejtik, hogy „Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket”.

„Szigetszentmiklóson 2019-ben a hatpárti koalíció és az MMM támogatásával ellenzéki többségű városvezetés jött létre, Nagy János (MMM) polgármester vezetésével. Szigetszentmiklós a mai nappal megszűnt szabad városnak lenni. Nagy János ma puccsot hajtott végre a Fidesszel együtt, eltávolítva azokat az ellenzékieket, akiknek mandátumát köszönheti és akik szívvel-lélekkel városunk fejlődését szolgálják” – fogalmaznak a közleményben. 

Hozzátette: „Nagy János bosszúvágyának eddig csak én estem áldozatául, amikor jogszerűtlenül felmentett alpolgármesteri pozíciómból, miután az 2021-es ellenzéki előválasztáson feleségem, Jószai Teodóra jelöltként színre lépett. Előválasztási vereségét követően Nagy János az előválasztás szellemiségét és a hatpárti együttműködés céljait súlyosan megsértve utasította vissza az Egységben Magyarországért közös jelöltjének támogatását, miközben a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének médiafelületet biztosított a városi újságban”.

„Nagy János ma végleg igazolta, hogy számára az út a Fideszen keresztül vezet tovább, amikor civil, DK-s, Momentumos, és MSZP-s képviselők, bizottsági elnökök, delegáltak és felügyelő-bizottsági tagok helyére személyes ismerőseit, valamint a Fidesz delegáltjait ültette. Az egyetlen MSZP-s képviselő asszisztálásával – akit a helyi MSZP köztartozásai miatt két évvel ezelőtt leváltott elnöki pozíciójából – még a kritikus hangot megütő többi MSZP-s tagot is leváltotta pozíciójából.Jómagam már néhány héttel ezelőtt lemondtam alpolgármesteri megbízatásomról, mert vállalhatatlan volt Nagy János politikája. Akkori döntésem a mai napon beigazolódott” – írja a Gyurcsány-párt. 

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. szeptember 08. 09:52
Ez már tragikomikus! Ilyen jót már rég nevettem! Ezek tényleg ekkora barmok? :)
szürkeSzarvas
2022. szeptember 08. 06:59
1 kép több mint 1000 szó..
Kivűlálló
2022. szeptember 08. 04:45
Szigetszentmiklóson MMM-es polgármester van...? :O Na, én sem megyek oda többet a Oázis panzióba megszállni...! Azt a kurva....! Beszarás!
zakar zoltán béla
2022. szeptember 07. 22:11
Kuncze Un cia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!