Nem indulok el polgármesterjelöltként a 2024-es önkormányzati választásokon

2022. szeptember 09. 11:15

Azonban az élet nem áll meg, továbbra is számíthatnak rám, továbbra is a munkámat az újpestiek érdekében teljes erőbedobással teszem.

2022. szeptember 09. 11:15
null
Déri Tibor

„Kedves Újpestiek!

Egy ember élete során számos döntést hoz meg. Vannak közte kisebb jelentőséggel bírók, vannak sokkal nagyobb, akár életre szóló döntések is. Minden ilyen előtt az ember konzultál azokkal, akik érintettek lehetnek benne. Ez történt az elmúlt hetekben is.

Az új választási szabályok a következő 2024 októberétől kezdődő 5 éves ciklusra vonatkozó döntéseket is jóval előbbre hozták. Családommal sokat beszéltünk erről, hogy mit követel meg a 2024 őszétől induló újabb ciklus, és egy kérésük volt, hogy kapjanak belőlem többet. Ez most úgy valósítható meg, ha nem indulok el polgármesterjelöltként a 2024-es önkormányzati választásokon.

Erről a döntésemről a múlt héten és ezen a héten is tájékoztattam az érintetteket. Voltak olyanok, akik ezt megértéssel fogadták, és a támogatásukról biztosítottak, melyet ezúton is köszönök; és voltak olyanok, akik ezt másképp értelmezték. Lelkük rajta.

Azonban az élet nem áll meg, továbbra is számíthatnak rám, továbbra is a munkámat az Újpestiek érdekében teljes erőbedobással teszem, majd később annak a csapatnak a tagjaként, akikkel eddig is együtt dolgoztunk sikeresen, csak más feladatokkal, más szerepkörben.

Tisztelettel,

Déri Tibor
polgármester”

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2022. szeptember 10. 10:13
Helyes, Tibor. Egy nagy szar, amit itt csináltál.
Málaga21
2022. szeptember 09. 23:50
Ezt jól megviselte a 6:0.
Chardonnay99
2022. szeptember 09. 19:46
De legalább az (N)DK újpesti irodája előtt felújították a járdát. Már megérte őt megválasztani.
Szittya66
2022. szeptember 09. 18:06
Én ugyan nem vagyok Újpesti, de fájó hiányodat nyilván a magamfajta is megérzi majd! Kérlek gondold meg magad, ne tedd ezt velünk egyszerű magyarokkal! Nem volt elég tatár, török, német, muszka, most még ez is? Hát mit vétett ez a nemzet, hogy örök büntetés lett a részünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!