Bojkottálná a parlamenti munkát Márki-Zay, amíg Hadházy Ákos nem teheti le az esküjét

2022. szeptember 23. 16:11

A baloldal miniszterelnök-jelöltje felkérte az esküt tett ellenzéki parlamenti képviselőket, hogy ne „asszisztáljanak tovább a Kövér László és a Fidesz által diktált szabályokhoz.

2022. szeptember 23. 16:11
null

„Felkérem az ellenzéki pártokat a parlamenti munka bojkottjára” címmel nyílt levelet írt Márk-Zay Péter. Az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje levélben ismerteti Hadházy Ákos álláspontját, miszerint a jelenlegi kormány „nem tisztességes versenyben nyert a választásokon, becsapta a választókat”.

„Tisztelt Pártvezetők és Frakcióvezetők! Tegyünk együtt a demokráciáért, tegyenek a jogállamiság felé egy lépést azzal, hogy

amíg Hadházy Ákos nem teheti le az esküt, addig felfüggesztik a parlamenti munkát”

– írja.

Felkéri az esküt tett ellenzéki parlamenti képviselőket, hogy ne „asszisztáljanak tovább a Kövér László és a Fidesz által diktált szabályokhoz, amíg Hadházy Ákos, a zuglóiak által megválasztott, egyéni mandátumot nyert képviselőtársuk nem tudja megkezdeni a munkáját”.

Korábban beszámoltunk róla, nem tehet esküt jövő hétfőn Hadházy Ákos. Arról is írtunk, hogy belépőjegyet vett, majd olasz turistákkal együtt jutott be a parlamentbe a képviselő.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kuka utas
2022. szeptember 26. 15:10
Viktor aztán most nagyon beszart. A röhögéstől.
Ödenburger
2022. szeptember 26. 08:34
Zajmaki az "A munkásmozgalom története" című kiadványt lapozgatva eljutott a "Duma bojkottja" fejezetig.
Ehetős Odó
2022. szeptember 24. 20:26
Ezzel jól meg fogod büntetni a Zórbánt.
KBA98
2022. szeptember 24. 13:25
Egyikőtök nagyobb szemét, mint a másik! Semmi keresnivalótok a MAGYAR Parlamentben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!