Lázár János: A vidék hangja a piac hangja

2022. szeptember 23. 14:29

Az építési és beruházási miniszter a makói piacon tett látogatása kapcsán megjegyezte, hogy számára a vidék hangja az egyik legfontosabb.

2022. szeptember 23. 14:29
null

„Ha egy városról vagy bármely településről valamit tudni akarsz, menj el a helyi piacra” – írta pénteki Facebook-bejegyzésében Lázár János.

A posztból kiderült, hogy az építési és beruházási miniszternek, aki egyben Hódmezővásárhely és térségének országgyűlési képviselője is összeírta a felesége, hogy mi kell a hétvégi ebédhez, amelyet a képviselő a makói piacon szerzett be.

Lázár a piaci látogatása kapcsán arra is kitért, hogy a makóiak és környéken élők dolgait, „a legegészségesebb élelmiszerek között, a város piacán ismerem meg”.

– jegyezte meg viccesen a tárcavezető. Majd gondolatait azzal zárta, hogy „a vidék hangja a piac hangja – számomra az egyik legfontosabb dolog”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 23. 17:29
Jani a neres (egyik) főtolvaj..és az utca embere..Bruhaha
Ólat a trolloknak
2022. szeptember 23. 16:56
Kritikát tőlem is hallhatnál János..
nick89
2022. szeptember 23. 15:22
A táskahordozó jogászból újnagybirtokossá lett Jani népieschkedik meg Kádárt próbálja utánozni egyszerre. Pfej!
Gullwing
2022. szeptember 23. 14:53
Holnap reggel én is meghallgatom ezt a hangot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!