Nagygyűlést és felvonulást tartanak a leszbikusok Budapesten

2022. szeptember 29. 19:36

Közleményükben kiemelték, hogy Budapesten és Varsóban segíteni kell „a feminizmussal és az LMBTQ-közösséggel kapcsolatos pozitív üzenetek terjesztését.”

2022. szeptember 29. 19:36
null

A EuroCentralAsian Lesbian Community (Európai és Közép-Ázsiai Leszbikus Közösség, rövidítve: ELC) szeptember 29-e és október 1-je között Budapesten, a CEU-n tartja harmadik éves konferenciáját – számolt be a Magyar Nemzet.

Az ELC által kiadott közlemény szerint a konferenciájuk célja, hogy „segítsék a feminizmussal és az LMBTQ-közösséggel kapcsolatos pozitív üzenetek terjesztését”, ami véleményük szerint

különösen fontos Magyarországon és Lengyelországban.

Szombaton felvonulást is szerveznek

A Labrisz Leszbikus Egyesület közreműködésével megvalósuló szombati, nyíltan politikai felhangú eseményen – amelynek útvonala az Erzsébet tér–Deák Ferenc tér–Károly körút–Astoria–Múzeum körút–Kálvin tér–Vámház körút–Fővám tér lesz – részt vesz Malin Björk baloldali európai parlamenti képviselő is, aki munkája során már több alkalommal lépett fel hazánkkal szemben, bírálva, hogy Magyarország nem hajlandó tömegesen migránsokat betelepíteni területére.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. október 01. 10:28
Én Traubiszódaikus vagyok , mehetek a bulira?
Szorgos Lajhár
2022. szeptember 30. 10:11
Érdekelne, hogy a felvonulók/résztvevők között mennyi lesz a tényleges leszbi, ill. mekkora lesz az ideológiai okokból/kényszerből (l. Pride-on vonuló multik szerencsétlen alkalmazottai) velük tartók aránya. Gyurcsány házaspár/Karigeri/ Cseh Rühatka/NoÁr is ott lesz?
hartnesz
2022. szeptember 30. 09:44
De jó hogy nekik is ez a legnagyobb problémájuk!
formaegy
2022. szeptember 30. 08:52
Be kell tiltani!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elég volt ebből a buzi vergődésből! Mocskos gyereknyomorító férgek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!