Amikor én voltam diák

2022. szeptember 12. 17:13

...Egy Orbán Viktor nevű fiatalember azért harcolt, hogy kelet helyett nyugat felé forduljon a magyar.

2022. szeptember 12. 17:13
null
Ágoston László

„Azért én milyen rohadtul szerencsés voltam! Amikor én voltam diák, mi még az igazgatói iroda előtt tüntettünk belső szabályok megváltoztatásáért - nem az igazgató mellett a fasisztákkal szemben.

Amikor én voltam diák, még örültünk, ha egy tanár nem jött be és helyettesíteni kellett, mert remélhettük, hogy kapunk egy-egy lopott órát beszélgetni, levelezni.

Nem pedig azért kellett izgulnunk, hogy legyen aznap tanár, aki ért is ahhoz, amit tanít.

Amikor én voltam diák, az értelmesebbje még a BME-re, a Közgázra, az ELTE-re, a Semmelweisre vágyott, nem külföldre.

Amikor én voltam diák, minket arra neveltek, hogy tanuljunk, mert a tudás érték lesz a jövő Magyarországában. És nekünk kell majd újjáépíteni a szocializmus alatt és a rendszerváltás után összetört hazát.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 13. 17:21
Ja .A Nyugat meg közben komcsi irányt vett fel.
Mr.Falafel
2022. szeptember 13. 08:17
Te jártál iskolába? Beszarok! Amúgy ki vagy? Kúrod vagy szopod valamelyik mandist?
kozmosz
2022. szeptember 13. 05:10
Seggfej. Látni is.
kishegyi
2022. szeptember 13. 05:06
Igen, Orbán is bízott, remélt a Nyugatban, mint anno mi annyian. Kb. eddig van igaza a bejegyzést írónak. Azóta (mint a magyar történelemben már annyiszor) az anno Orbán által is remélt Nyugat ismét ellenünk fordul(t) és még így is (megint) védjük a seggét, saját költségen vagy elvérezve úgy, hogy a szintén borzasztó, keleti hódító horda itt mindg megállt: IV. Béla, Hunyadi, 1919, 1956, stb. Szóval ez lemaradt a nyugatot ajnározó efftárs kommentjéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!