Ellenzéki tüntetésen küldték karanténba Gyurcsányt

2022. augusztus 28. 22:54

A szervező szerint tisztában voltak azzal, hogy nem lesznek sokan.

2022. augusztus 28. 22:54
null

Vasárnap estére szervezett a budapesti Szabadság térre tüntetést Juhász Bence, aki ellenzékiként Gyurcsány Ferenc karanténba vonulását követelte. Véleménye szerint az ellenzék akkor járna a legjobban, ha a DK elnöke politikai karanténba vonulna – írja tudósításában a HVG. A tüntetésre kevesen mentek el, ezt a szervező előre tudta. Úgy fogalmazott, tudja, hogy amit képvisel, nem egy mainstream vélemény. 

A tüntetők nem értenek egyet a kormány bizonyos intézkedéseivel, ám az ellenzéket is kritizálták, mely szerintük nem hiteles és nem megbízható. Az eredeti tervek szerint Puzsér Róbert is tartott volna beszédet, ám ezt a publicista később visszamondta. 

 

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2022. augusztus 29. 18:22
Egy kommentelőnek sem tűnt fel, hogy nem volt ott senki???
khomeini
2022. augusztus 29. 13:26
"Az eredeti tervek szerint Puzsér Róbert is tartott volna beszédet, ám ezt a publicista később visszamondta" - vajon miért? Gyáva vagy csak gerinctelen?
nyugalom
2022. augusztus 29. 12:54
Fletó miert nem ment hozzajuk mosolyogva, ölelve?
olajfa1
2022. augusztus 29. 09:14
Ellenzék tüntetése az ellenzék ellen?... Hogy mit kell még megérnie a magyar választóknak!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!