REAKCIÓ PLUSZ – Milyen mítoszok dőltek meg Orbán CPAC-beszédével? Jó-e Ukrajnának, ha kekeckedik velünk?

2022. augusztus 12. 09:00

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal Kacsoh Dániellel, Kohán Mátyással és Szilvay Gergellyel.

2022. augusztus 12. 09:00
null

***

Mi volt a jelentősége Orbán Viktor minapi beszédének a texasi CPAC-en? Hogyan alakulhatnak az amerikai-magyar kapcsolatok? Ki az a David Pressman, és mit akar tőlünk? Közelebb kerültünk-e a békéhez az orosz-ukrán háború kapcsán? Miért nem tudja utcára vinni az embereket az április 3-án csúnyán elvert ellenzék? Ezekről és egyebekről beszéltettünk a Mandiner e heti podcast-adásában, melynek felvétele még Jakab Péter és Gyöngyösi Márton Jobbik-csörtéje előtt történt, így annak megtárgyalása csak a jövő héten várható. Legalábbis e körben.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 12. 11:59
Megoldott a szokásos lózungjaival bármilyen problémát is itthon vagy az USA-ban? Nem. De a lakájmédia még pár évtizedig elemezgeti, hogy micsoda történelmi jelentőségű beszéd volt. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pelso j.
2022. augusztus 12. 11:33
A CPAC törölte már a honlapjáról, a támogatók közül az alapjogokért központot?:)
Armageddon
2022. augusztus 12. 09:43
"Amennyiben ők kerülnek hatalomra Orbán Viktornak haja szála sem fog görbülni." Ez biztos! Ugyanaz az alom!
jánosbácsi
2022. augusztus 12. 09:37
Orbán Viktor Trump győzelmébe bízik,egy olyan emberben aki fél lábbal a sírban , fél lábbal a börtönbe van. Az amerikai kapcsolatokat Orbán Viktor hosszú időre lenullázta ,ahogy az uniós kapcsolatok is a mélyponton vannak. A V4 ket is szétverte. A magyar demokrácia mint olyan nem létezik. Az ellenzéki pártokat is Orbán Viktor irányításával működnek. Orbán Viktor arra is felkészült,hogy mennie kell. Nem véletlenül jelentkezett be Gyurcsány és Dobrev Klára a hatalom átvételére. Amennyiben ők kerülnek hatalomra Orbán Viktornak haja szála sem fog görbülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!