Ilyen volt Novák Katalin első 100 napja köztársasági elnökként (videó)

2022. augusztus 18. 08:33

Videóval jelentkezett Magyarország első női köztársasági elnöke.

2022. augusztus 18. 08:33
null

Facebook-oldalán közölte a hírt Novák Katalint, miszerint már túl van az első száz napján köztársasági elnökként. Bejegyzését videóval tette színesebbé, amelyben a köztársasági elnök beiktatási beszéde hallható:

„Időnként egyedül állunk a vártán. De a világlátásunkban vannak szövetségeseink, és vannak barátaink. Tudjuk, mikor kire számíthatunk és másik is tudják, hogy a magyarok szavukat tartó, bátor bajtársak. Bízom benne, hogy ajtónyitogatásban és kulcskeresésben Magyarország hasznára lehetek”

„Szót emelek majd azért is, hogy védjük az életet, képviselve azokat is, akik még nem tudnak kiállni a maguk védelmében. Ráirányítom a figyelmet a tehetséges fiatalokra. Számíthatnak rám azok a magyarok is, akik a többség számára láthatatlan helyeken, rossz körülmények között élnek. Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket” – tette hozzá beszédében Novák Katalin.

– zárta a megemlékező videóját a köztársasági elnök.

Nyitókép: Facebook

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 19. 19:03
Egy stylist nagyon ráférne..
Dezsőke
2022. augusztus 19. 17:06
érzékeny, törékeny porcelánbaba lassan ki kell bújni a babaházból
koronaszepe
2022. augusztus 18. 16:52
Az én szívembe ezzel lopta be magát; -Elítéljük a putyini agressziót, egy szuverén állam fegyveres megtámadását. -Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítását célzó minden törekvésekre. További jó munkát kívánok!
annamanna
2022. augusztus 18. 14:06
https://www.youtube.com/watch?v=89FzGcnIyjU - ebből kiderül, hogy egy héten kb öt nap süt valamit, a recepteket az internetről veszi. Plusz sokat sportol, családjával, gyerekeivel foglalkozik, kirándulnak stb, ezen felül nyilván sok idejét elveszi a megfelelő ruhaválasztás, sminkelés, fodrász. Az oké, hogy ablakot nem pucol, de meglepett, hogy ilyen laza a beosztása (a videó idején még miniszter volt), és nem abból áll a videó, hogy egyfolytában szabadkozik, mennyire nem ér rá semmire, mennyire elhanyagolja a családját a munkaköre miatt. Azt nem mondom, hogy ez rossz, mert nyilván szüksége van a lelki feltöltődésre, amit a család biztosít. Csak meglepett, mert ilyen szinten levő embernél azt gondoltam, hogy a túlhajtottság élménye jön elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!