Kocsis Máté: Ha nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még „Gyurcsány is készül”

2022. augusztus 08. 18:00

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány „úgy emelte az adókat, mintha nem lenne holnap”.

2022. augusztus 08. 18:00
null

Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is „készül” – írta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté arra reagált, hogy a DK vezetője szintén Facebook-oldalán azt fejtegette, hogy "rendetlenség lett". Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: „Ti tettétek. Mi meg készülünk”. A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc megint kormányozni szeretne.

Úgy érzi, most pont rá van szükség. A műsorát azonban már láttuk, nem felejtjük”

– jegyezte meg.    

Kocsis Máté azt írta: Gyurcsány Ferenc „amikor tehette”, elvett egy havi nyugdíjat, és egy havi bért a közigazgatásban dolgozóktól, a tanárokról, és 

Elvette az otthonteremtési és a családtámogatásokat, az adókedvezmény, s akkor is tizenötször emelte a rezsiárakat, amikor nem volt energiaválság Európában” – sorolta a fideszes politikus. A kormánypárti politikus azt hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc „egyszer már tönkretett mindent, de ő most is készül”. „Mindenkinek jobb, ha nem teszi” –szögezte le bejegyzésében Kocsis Máté.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. augusztus 09. 15:09
Nos, tekintve, hogy jenki sugallatra Zselé tranzitdíjat akar az oroszoktól. Látható az eszköz és a cél! A "Taxisblokád" lesz a forgatókönyv!!!! Jó, ha a nemzetbiztonság észnél lesz, mert Szaros Gyuri megint erre gyúr Langleyvel! Orbán Viktort akarják megbuktatni. Idióták! A végén nem 3 millió magyar áll fel a jobboldalra, hanem 4-5 millió! Lila fingjuk nincs rólunk...azt hiszik, hogy hülye a magyar, mint a jenki átlagállampolgár...
csulak
2022. augusztus 09. 11:21
Mire elkeszul ez a Fereg adigra a bitofa is kesz lesz neki !
DeGar
2022. augusztus 09. 10:48
Teljesen normális, hogy Gyurcsány készül a nyugdíjas évekre, hiszen már csak 4 éve van a 65 éves korhatárig, és eléggé lestrapálódott, ami nem csoda.( 3 feleség, pia stb)
csjanos
2022. augusztus 09. 08:46
....készül a ripacs...afrikába??...bőröndök bepakolva...arra vár szegény hogy Orbán megbukik...a lépcsön lefelé...huuuu van itt baj elég...nem csak a pia fogyott el....pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!