Kerpel-Fronius Gábor a momentumos tüntetésen: Nem terveztünk tömeget

2022. augusztus 08. 16:21

„Azt gondolom, hogy izé” – fejtette ki a főpolgármester-helyettes.

2022. augusztus 08. 16:21
null

„Üzenj a kormánynak! – Gyere a Parlament elé!” – ezzel a címmel szervezett tüntetést hétfő délutánra a Momentum a Kossuth térre. A szervezők hozzátették: „Mi elintézzük, hogy megkapják az üzeneted!”.

„Nem terveztünk tömeget” – mondta Kerpel-Fronius Gábor Bohár Dánielnek a parlament előtt. „De hát tüntetést hívtak össze” – reagált a riporter, mire a momentumos főpolgármester-helyettes úgy felelt: „Ezt nem tudom, szerintem demonstrációt”. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 10. 07:48
ez a Roncs-mentumos disznó még Büdös Bencét is lenullázza. Elérte a Rom-mentum Bangóné szintjét. Jakab Pig emeletekkel feljebb.
ujujuj
2022. augusztus 09. 15:31
Komolyan mondom, humánusabb volna, ha a sajtó nem szólna többé kerpel-froniushoz. Sem a baráti, sem a jobboldali. Minden egyes szavával olyan szinten égeti le magát, hogy már én sajnálom, pedig azt nagyon szeretem, amikor egy lipcsi lejáratja magát. És az benne a legjobb, hogy emellé akkora arca van, hogy a Bécsi kapun csak oldalazva fér át.
Ehetős Odó
2022. augusztus 08. 20:59
Kuss! Mindig így szoktam leszállni!
rrrrrr
2022. augusztus 08. 20:17
a tömeget nem meghívni kell, hanem megnyerni... te nagyon hüje es ezt hivjuk ma alternativanak bzmeg a tv 93 ban tobb alternativat adott az 1 es, 2 es csatornaval, mint valasztek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!