Itt van egy újabb bizonyíték, hogy a sorosista, brüsszelita libsibolsik csak kárognak

2022. augusztus 19. 18:25

Egy kis 1500 lelkes faluban is ekkora fejlesztések vannak tehát, akkor mi a baj?

2022. augusztus 19. 18:25
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Elkészült Felcsút kacsalábon forgó, 16 tantermes, padlófűtéses, légkondis, lelátós tornatermes iskolája is. Itt van tehát egy újabb bizonyíték, hogy a sorosista brüsszelita libsibolsik csak kárognak, amikor a beruházások leállítását és a megszorításokat emlegetik. Egy kis 1500 lelkes faluban is ekkora fejlesztések vannak tehát, akkor mi a baj?

Hát az, hogy pl. egy 5000 fős községben pedig az aláírt szerződés ellenére mégsem indul el az építkezés, annyira nincsen pénz az országban (igaz, Szadán Hattyúhíd és kisvasút sincsen).

A felcsúti csodasuli amúgy 4,6 milliárdból épült, és ki más építené, mint a Mészáros család.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2022. augusztus 22. 07:12
Nézd már meg Vásárhelyen tesódnál mennyi uniós pénz úszott el mert nem a város ügyeit rendezte hanem az országban kavart mint te! Vér nem válik vízzé, egyforma semmire valók vagytok!
tanos
2022. augusztus 22. 00:22
Hadházi olyan „képviselő”, aki nem jogosult képviselni körzetét, mert nem tette le az esküt. A Budapest 8. OEVK szavazói megkapták: „A (Zug)lónak a faszát.”
SimplyRed
2022. augusztus 21. 13:58
Kedves Képviselő Úr! Az élet úgy hozta, hogy volt szerencsém kivitelezőként dolgozni ezen a projekten. Elmesélem önnek, hogy iskolákban elég gyakori a padló és/vagy a mennyezet fűtés. Ez azért van, mert alacsony hőmérsékletű vízzel lehet fűteni, ami jóval hatékonyabb rendszer. Amúgy semmi egyéb nincs ebben a suliban, mint a hasonlóakban, amelyek a környéken épültek/épülnek. Arra viszont figyelmesek lettünk mikor itt vagy a szomszédos Bicskén dolgoztunk, hogy elég gyakran repkedett az égen egy kisrepülő, körbe körbe. Önnek azt hiszem ez a téma nagyon becsípődött, hiszen kevéske kis pénzét is üzemanyagra költi, hogy megfigyelhesse fentről mindazt, amivel azt gondolom, hogy egyedül Önnek van csak gondja. Vagy talán Ön csinált drón felvételeket kollégája illegális építkezéséről is?
Jaja
2022. augusztus 21. 10:01
A moslékos oldalról is sorolj már ilyeneket, barom! Ja..., hogy azok rendben vannak... Az álltalad említett kettős mérce! Agyoniskolázott buzeráns!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!