Újabb ellenzéki öngól: érdektelenségbe fulladt a gazdatüntetés

2022. augusztus 20. 20:03

Szabó Bálint gigatüntetést hirdetett be a nemzeti ünnepre, ám teljes lebőgés lett belőle.

2022. augusztus 20. 20:03
null

A Dózsa György út rövid szakaszát sikerült csak elfoglalnia a nagyszabású gazdatüntetés szervezőinek. A megmozdulásra nagyjából negyven ember ment el, összesen kb. hat autó vett részt a demonstráción. A főszervező, Szabó Bálint azt kéri, hogy adjanak neki engedélyt a rakpart elfoglalásához, állításuk szerint augusztus 26-ig a tüntetés fő helyszíne a Hősök tere környéke lesz, elsősorban a Dózsa György út. Helyszíni tudósítások szerint a meghirdetett időpont után két órával már hatvanra nőtt a tüntetők száma. 

Éjfélre tele lesz ez a terület traktorokkal és rendőrökkel”

– mondta ambiciózusan Szabó

A tüntetőket is meglepte, milyen kevesen vannak

Dulakodás alakult ki a tüntetők és Szabó Bálint között, a jelenlévők felháborodtak azon, hogy egy traktort sem láttak. Egy fiatal férfi odalépett a főszervezőhöz, majd megkérdezte, hogy hol vannak az ígért mezőgazdasági járművek vagy legalább bizonyítékot mutasson, hogy már úton vannak. Miután Szabó nem reagált, kisebb dulakodás alakult ki közöttük. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 357 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
utolsó kisgazda
2022. augusztus 22. 22:18
Egy született balfasz szervezte. És az is maradt.
zuriktodor
2022. augusztus 22. 09:26
Alkalmasak!
Nemtudommegállni
2022. augusztus 21. 18:51
Na de Bálint! Ha már a traktorosoknak nem szóltál, nekem szólhattál volna! Van a pincében egy lábbal hajtós, műanyag traktor, mentem volna!
Balbina
2022. augusztus 21. 16:27
Megnéztem a videót. Mind GAZDA. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!