Kijelölt amerikai nagykövet: Egyértelműek a céljaim Magyarországon

2022. augusztus 28. 17:50

David Pressman elmondta, mit tervez hazánkban nagykövetként.

2022. augusztus 28. 17:50
null

A kijelölt amerikai nagykövet elmondta, egyértelmű céljai vannak Magyarországon, azt akarja, hogy a két ország közelebb kerüljön egymáshoz és elmélyüljenek a gazdasági és a két nép közötti kapcsolatok. 

– fogalmazott David Pressman, majd úgy folytatta, a cél nem más, mint egy szabad Európa, amelynek Magyarország szerves része, hiszen ez alapvető fontosságú egy szabad és biztonságos Egyesült Államok számára. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 389 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználo74
2022. augusztus 30. 03:40
Üdvözlet az uj kijelölt kémnek
zoim
2022. augusztus 29. 19:08
Az USA-t kellene felszabadítani !!! A háttérhatalom kiterjesztette befolyását mindenre, a sajtóra, politikára, a kormányra, az igazságszolgáltatásra, a titkosszolgálatra, a rendőrségre. Ez a demokrácia megcsúfolása, a hazug sajtó manipulálja a tömegeket, be akarják kebelezni a világot. Az útjukban áll Oroszország, Kína, India és a többi nemzetállam. Az USA pofátlan, karvaly gazdasági és katonai terjeszkedése váltotta ki az orosz-ukrán háborút. Mindebből következik, hogy a nagykövet úr egy lator állam képviselője.
Kuka utas
2022. augusztus 29. 13:28
Ha ez a buzifej elolvassa itt a kommenteket, már veszi is meg a jegyét vissza amerikába. És remélem olvassa :-)
korona.2.0
2022. augusztus 29. 12:26
A világ cionistái úgy találták, mivel a zsidók az egész világom már mindenütt ott vannak, hogy elérkezett az idő a fehér keresztények és minden keresztény leigázásához. Izrael ehhez a "katonai parancsnokság", míg a fő döntnökök a Rothschildék, akik kabbalisták, törvénykönyvök a Talmud, hálózatuk a szabadkőművesek. A fő ellátó terület az USA, ahonnan Izrael NAPONTA 30 millió dollárt kap, másképpen egy hétig sem tudna fizikailag létezni. Az egész "újraindítást" a világ cionista zsidói kezdték és azok is tartják ellenőrzésük alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!