Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szerintetek mi lehet ennek a vége?

2022. július 14. 10:42

Nem a mi háborúnk, de minket is érint.

2022. július 14. 10:42
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina

„Szerintetek mi lehet ennek a vége? Félek, hogy ez a katatörvény, rezsiplafon csak a kezdet.

Lehet, hogy egyszer csak elértéktelenedik a pénz, nem lesz gáz, olaj, energia? Nem akarok itt vészmadárkodni, csak logikusnak tűnik, hogy a helyzet egyre rosszabb lesz. Az oroszok meddig adnak nekünk gázt, mikor mondják azt, hogy akkor minden EU tagországnak stop? Ilyenkor mit kell venni? Konzervet és cukrot meg fát? Anyukám egyik barátja egy fűtetlen sufniban alszik télen-nyáron. Nem azért, mert muszáj, hanem, mert úgy szeret aludni. Elvileg sok takaró alatt lehet hidegben aludni. Étel azért lesz, mert van sok búzánk? Ha nincs mivel szállítani, akkor lóval megyünk az ételért, meg biciklivel? Szóval furcsa tendenciák vannak, lehet itt a politika csak lassítani tudja a folyamatokat, megállítani nem. Mikor kap észbe a világ? Nem a mi háborúnk, de minket is érint. De mondjátok, hogy hülyeségeket beszélek, nem szeretek feleslegesen pánikolni.”

Nyitókép/illusztráció: Luis ROBAYO / AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vonyisz
2022. július 14. 23:35
Ahogy mondod Fruzsina! Vagy úgy lesz, ahogy a Szovjetúnióval és a Coviddal, leereszt, összehajt, eltesz - Cseh Tamás után szabadon. Ha belegondoltok mindkettő rémisztő valóság.
Vata Aripeit
2022. július 14. 19:22
Putyin előszobájának telitettsége lesz a vége , drága egyszerű ember fruzsina , hát mi más? Mivel sorra buknak a "jófej" kormányok, majd jönnek a " gonoszok" és qrva nagy, ívben szarnak az ukránokra, az lesz a vége. Isten mosolyog, és kér egy kávét szűz máriától.
Box Hill
2022. július 14. 17:07
Kedves Fruzsi, a kommunisták tudnak sz.rból várat építeni, az élő emberből meg hullát.
Pelso j.
2022. július 14. 15:45
Fruzsi, miről beszélsz? Kétharmad van, meg hajrá:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!