Németh Szilárd a rezsiről: Mindenkin segíteni szeretnénk

2022. július 14. 19:39

„Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások. Ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk” – fogalmazott a politikus.

2022. július 14. 19:39
null

A kormánypárti politikus a Hír TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: ha eljön a béke, akkor visszaállhat a régi rend, azért pedig nagyon sokat kell még tennünk.

Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk”

– közölte, majd azzal folytatta, dolgoznak valamiféle kompenzáción.

Kijelentette, a Fidesz mindig is a rezsicsökkentés pártján állt, és a rezsicsökkentéssel eddig is, és ezentúl is megvédik a családokat.

Mindenkin segíteni szeretnénk”

– emelte ki.

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy elképzelhető-e bármilyen enyhítés vagy kompenzáció, Németh Szilárd elmondta, ő maga dolgozik ezen és azokkal dolgozik, akik egyébként összefogják ezeket a társadalmi csoportokat.

Németh Szilárd nyilatkozatát megtekintheti itt: 

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 331 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menő manó
2022. július 17. 22:23
Tisztelt Németh Szilárd úr! Miért tudnak a Parlamentben a Minisztereknek 650 e Ft-os emelést adni? Háborús veszélyhelyzetben, válságban? Hogy lehet hogy ezzel szemben a lakosságtól takarékosságot kérnek? A Miniszter urak miért nem tudnak takarékoskodni, mikor minden költségük térítve van a béren felül? Még egy észrevétel: A Tisztelt Köztársasági elnöknő Asszonyt nem kellene felvilágosítani, hogy háborús helyzetben NE UTAZGASSON a világban, mert Ő a hadsereg Főparancsnoka, ha jól
Fed74
2022. július 17. 17:18
Megszólalt Szilárd, a beszélő disznó sajt! Összedőlt a cigányputri, erős Ország, erős forint, rezsicsökkentés, ja, csak volt!
petrovszkipeter
2022. július 16. 10:13
Egy dolog érdekelne: ha szabályozva van, hogy hitelek törlesztő részletei mekkora hányada lehetnek a fizetésnek, akkor a villanyszámlára is igaz ez? Mert max 10% a reális! Egy nyugdíjas villanyfűtéses házaspár 250ezer forintos nyugdíj mellett hogyan fizessen csak fűtésre 280ezret? A megemelkedett kamatokat, és a villanyfűtés miatti 280ezres havi villanyszámlát együtt már nem tudjuk kifizetni. Pedig kW-ban számolva nem fűtünk többet, mint az átlag gázfűtés kW-ban!
masikhozzaszolo
2022. július 15. 08:58
Nekem volt olyan évem, hogy nem tudtam 3x egymás után magamtól bediktálni a gázórát. Mert nem volt telefonom, számítógépem. És akkor a gázművek azt mondta, akkor egy évig hiába is diktálnák már, büntetésből becsülni fognak. Na, most ha ezt az opciót választom, akkor a gázművek nem tudhatja, hogy nyáron ki se nyitom a gázcsapot, télen meg túlfogyasztok az átlagon. Évesben meg átlag alatt maradok, és a szerint számlázgatnak. Erre még ki kell találni valamit, mert így nem tudnak büntető díjjal számolni, ha a téli 3-4 haviban túlfogyasztok. Ezt fogom újra bevezetni, amíg a körmömre nem csapnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!