Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Deutsch Tamás: Megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is

2022. július 26. 20:23

A Fidesz EP-képviselője szerint Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását.

2022. július 26. 20:23
null

Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is – Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában, amelyben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek – fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”. Tegnap aztán kiderült,

Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását

– mondta. A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz – fogalmazott Deutsch Tamás.   

„Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat”

 Tegnap ugyanis született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy

– mondta. A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat – mutatott rá Deutsch Tamás. Hozzáfűzte: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.

(MTI)

Nyitófotó: Facebook

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yerriko
2022. július 27. 09:38
Engem már csak az érdekel ha egy parlamenti képviselő kap havonta 350 ezer Ft BENZIN pénzt (plussz nem beszélve a fizetés emelésről) akkor hogyan fogják megállítani Gyurcsányt. Bár ez a poszt eléggé érdekes így 2022-ben. Kár hogy az elmúlt tizen pár évben nem sikerült egyszerse megállítani. Pedig ha megtudták volna állítani akkor most nem lenne rezsicsökkentés - csökkentés. De őszintén drukkolok hogy most sikerüljön. Előbb vagy utóbb csak sikerül. És talán majd egyszer a távoli jövőben egyszer csak sikerül elszámoltatni is. Hajrá ne adjátok fel a reményt....Igény volna rá.......elszámoltathatóvá tenni miniszterelnököket......
Ekeke
2022. július 27. 08:37
Véleményem hogy a 2024-es EP választáson a fidesznek Brüsszelben is teljes sorcseret kellene végrehajtania. A régiek már annyira elhasználódtak,hogy több belőlük a kár mint a haszon. Pl.Deutschnak az állandó pofazason kívül a tocsik bizottság óta egyetlen hasznos cselekedetete nem volt. És a többiek...nos, felejthetőek.
szürkeSzarvas
2022. július 27. 08:26
Baz+ Tombi a Buixelles nem a hazai gyűlöletzsidaink miatt gátol,hanem az usai deep state zsidok Euvezerlő kápoja miatt-a mieink buzgón csak "gyúanyagot" tolnak a tűzre.. (Ők az eger,aki az elefánntal együtt dübörög a hidon..) :)
Trombitás Keresztély
2022. július 27. 00:49
Nem arról volt szó, hogy a fidesz meg akarja szüntetni az EP-t? Akkor ez a drogos miért nem jár elől jó példával, és hagyja ott, ahelyett, hogy ott lopná a napot és élősködne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!