Váratlanul érte Jakab lemondása a jobbikos politikust

2022. június 09. 06:48

Lukács László György sajnálja az exelnök döntését.

2022. június 09. 06:48
null

Váratlanul érte Jakab Péter döntése. Mindannyian azon dolgoztak, hogy a problémák megoldódjanak, sajnálja Jakab Péter döntését  – mondta el Lukács László György az ATV maiTéma  című új műsorában. Hozzátette: ha a jobbikosok keményen dolgoznak, a Jobbik sikeres lehet. Türelmet kér, hogy a történteket a Jobbik fel tudja dolgozni.

Az is kiderült, a tegnap lemondott Jakab Péter három elnökségi tagnak köszönte meg, hogy az elmúlt egy hónapban akkor is támogatták, amikor az elnökség többsége ellene fordult. Ők Szabó Gábor, Z. Kárpát Dániel és Lukács László György voltak.

Nyitókép:MTI, Koszticsák Szilárd

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. június 09. 11:00
Zsíros Géza (Fgkp) vajon hol lehet?
cutcopy
2022. június 09. 10:57
"a Jobbik sikeres lehet" Hát hogyne, a tíz főre fogyatkozott frakciótokkal.. )
nyugalom
2022. június 09. 09:41
Na, fletó kiinek adja kegyeit, ki lesz a következő áldozat, balek vagy villanyoltás?
barnabibambi
2022. június 09. 08:04
Nofene szent szakramentum ezt is megértük,egy seggfejjel kevesebb van a palettán! Persze felvetődik a kérdés hogy mi lesz veled Jobbik? Szerintem a Jobbik egyelőre nem a realitások talaján van,ez hogy Jakabot kirúgták csak tűzoltás és hatalmi torzsalkodás.Észerű politika nincs és ebbe a közegbe mostanába nem is várható!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!