Putyin válaszolt a meztelen felsőtestén gúnyolódó Boris Johnsonéknak: undorító látvány lenne, ha levetkőznének

2022. június 30. 10:50

Az orosz elnök Puskint is idézett, aki szerint egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.

2022. június 30. 10:50
null

Putyin meztelen felsőtestén viccelődtek Boris Johnsonék – írtuk hétfőn arról beszámolva, hogy a  a G7 országok vezetőinek találkozóján a brit miniszterelnök megkérdezte kollégáit hogy levegyék-e zakóikat, esetleg vetkőzzenek-e még tovább.

Félmeztelen lovaglás!” – mondta erre Justin Trudeau kanadai miniszterelnök.

Na igen, a lovaglás a legjobb” – értett egyet a megfigyelőként jelenlévő Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

A vezetők arra utaltak, hogy az orosz elnökről sok éve jelennek meg felvételek és videók, ahogy félmeztelenül halászik, lovagol októberi – születésnapjára eső – vakációja alkalmával.

Két nap elteltével a válasz is megérkezett, nem mástól, mint az orosz elnöktől.

Nem tudom, hogyan akartak levetkőzni, derékig vagy a derék alatt, de szerintem undorító látvány lenne” – mondta Putyin, aki hozzátette azt is, hogy egyetért a néhai orosz költő, Alekszandr Puskin szavaival, aki állítólag azt mondta, egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.

Nyitókép: You Tube

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2022. június 30. 22:51
Ez a hímringyó buzi a csupasz felsőtestével, borotvált hónaljával és kopasz herezacskójával a férfiaknak akár tetszelegni? Ha legalább izmos lenne, de még annak sem lehet nevezni, csak egy felfújt hólyagnak.
Lajoss
2022. június 30. 17:50
A csüngőhasúnak kellene félmeztelenül mellé állni..az lenne az igazi csapás a civilizációra!
SZK59
2022. június 30. 16:48
Tudom, nem egészen ide tartozik:de "Baján voltam katona, és az akkor ott szolgáló összes tisztet többre becsülöm, mint ezeket az úgy nevezett európai vezetőket!" Szégyellem magam helyettük is, mert csak ezt tudom tenni, mással nem tudok tiltakozni az idiotizmusuk ellen! Európa békés napjai meg vannak számlálva.
pollip
2022. június 30. 15:08
Inkább nézek félmeztelen Putyint, mint Ursulát! Ursula szégyellje magát!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!