Egy áldás ez az ember. A Fidesznek!

2022. június 01. 18:51

Nem értettek meg semmit. Semmit.

2022. június 01. 18:51
null
Hont András
Hont András

„Egy áldás ez az ember. A Fidesznek. Amit a kórházakról mondott, azt most hagyjuk is, az még lehet szakmai meggyőződése is, bár akkor meg minek megy politikusnak. De mindegy, ezt intézzék el vele a DK-ban. Ám nézzük, mit mond a majomhímlőről: »ha tényleg járvány lesz belőle, akkor nem engedheti meg magának a közegészségügy, hogy ilyen lazán kezelje a karantént, mint ahogyan azt a koronavírusnál tette«. Nem értettek meg semmit. Semmit.”

***

Komáromi Zoltán: Akár 100-nál is kevesebb kórház elég lenne Magyarországon
A DK-s politikus László Imre szavait kommentálta, aki szerint indokolatlanul sok a 164 kórház itthon. Bővebben...

A DK-s politikus László Imre szavait kommentálta, aki szerint indokolatlanul sok a 164 kórház itthon.

 

Nyitókép: YouTube / ATV Magyarország

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Mária Éva
2022. június 02. 18:05
Gratula! Ez a szöveg nagyon ott van!
cheriff
2022. június 02. 16:22
Én akkor riadtam meg először a DK-tól (2017-ben) amikor apósoméknak új szomszédja lett és átjarogatott hozzájuk. Egyik alkalommal épp ott voltam amikor átjött és a beszélgetés irányát a politika felé terelte, kéretlenül. Utólag azt mondom, mintha ki lett volna adva neki, hogy téríteni kell. Azzal találta bevinni a döntő csapást, hogy tudjuk-e, a Fidesz fejpénzt fizet a megyei kórház orvosainak minden láb alól eltett nyugdíjasért. Tehát ha úgy intézik, hogy inkább meghaljon, mint nem. És ez egy ügyvéd, aki az Alföldről települt ide.
korona.2.0
2022. június 02. 16:01
Hont Andrásnak már írtam, hogy ő is meg én is elég, ha halljuk, látjuk a dolgot és rögtön 312 gondolatunk ötlik az agyunkba. Hont egy magas intelligenciájú újságíró. Csak nem akar "éppen mindenről" nyilatkozni, mert minek. Egyenlőre jobb nem szólni semmit. Bár ő is, meg én is már mindent tudunk a dologról, ami éppen pörög. Én például azonnal a saját hibáimat veszem észre. Hogy ő mit tesz elsőnek, azt nem tudhatom. Mert ugye vannak színfalak mögötti világok, meg sorok közötti dolgok is.
Kamcsatka5
2022. június 02. 11:18
Az ilyen zolikát nem lehet képezni, ez a majom csak úgy jöhetett létre, hogy hetediziglen kretének voltak a családban, na ezért kell a lakosságcsere, a belterjesség nem csak az egészségre káros hanem a szellemi tevékenységre is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!