Videón, ahogy leomlik a Jókai utcai ház tetőszerkezete

2022. június 28. 06:31

Egy térfigyelő kamera rögzítette az esetet a hatodik kerületben.

2022. június 28. 06:31
null

Ahogy arról beszámoltunk, leomlott egy ház tetőszerkezete a VI. kerületben. A mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén,

egy nőt koponya- és gerincsérüléssel szállítottak kórházba.

Az InfoRádió tudósítása szerint a hölgy egy színház táncművésze, aki a baleset pillanatában éppen munkahelyére igyekezett próbára. Sok autó megrongálódott, öt jármű teljesen összelapult. Épp a tetőteret építették a házban, amikor beomlott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a történteket. A Népszava nyomán a 24.hu egy térfigyelő kamera által rögzített képsort is közzé tett az esetről, a videó ide kattintva tekinthető meg.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. június 28. 09:48
Régi tetőszerkezetek elbontása és a terhelés kiváltása komolyabb hozzáértést igényel, nem az első eset hogy elcseszik. Általában nem jól számolnak az oldalirányú terhelési vektorral, első ránézére most is ez történt. Nyilván elfűrészeltek néhány ''felesleges'' és csak útban lévő gerendát, mielőtt a terhelés kiváltása ténylegesen megtörtént volna
Himalája
2022. június 28. 07:48
Kijev mellett a korlát is össze tud omolni egy diszkont bolt nyitásakor: https://www.youtube.com/shorts/crghIHGibkg
sosringli-babbal
2022. június 28. 07:38
Szerintem az MSZP székház akart összedőlni, csak ezt is elrontotta.
states
2022. június 28. 07:17
Így jár az a kerület, ahol komcsikat választanak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!