Toroczkai nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a Jobbik viselkedését

2022. május 02. 15:41

A Jobbik először Oroszországhoz, majd az Egyesült Államokhoz „dörgölődzött”, és a pillanatnyi érdekei szerint alakítja az álláspontját – vélekedett a Mi Hazánk politikusa.

2022. május 02. 15:41
null

Toroczkai László az új Országgyűlés megalakulásának napján az M1-en elmondta: nem tartja igazságosnak, hogy az összefogás pártjai közös listát hoztak létre, mert így olyan szerveződések is lehetőséget kaptak, amelyeknek nincs valós országos lefedettségük.

A Mi Hazánk elnöke kérdésre válaszolva a Jobbik viselkedését egyenesen nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, szerinte a párt először Oroszországhoz, majd az Egyesült Államokhoz „dörgölődzött”, és a pillanatnyi érdekei szerint alakítja az álláspontját. A pártelnök úgy fogalmazott: hosszú távon nem lát jövőt a Jobbik számára.

Olyan légüres térbe kormányozták ezt a valamikor szebb napokat látott pártot, ahonnan már nincsen visszaút – vélekedett. A politikus a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte: méltatlannak tartja, hogy miközben a Momentum képviselői leteszik az esküt hétfőn az Országgyűlésben, mert „a pénzt azért fel akarják venni”, mégis kivonulnak, amikor szavazni kell arról, kik lesznek a parlamentben a tisztségviselők.

Az új Országgyűlés megalakulásának legfontosabb eseményeiről ide kattintva olvashat.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. május 03. 10:36
Túcsek ( úr ), hogy van?
Felhasználo74
2022. május 02. 23:58
És mondhatni hogy igaza is van Toroczkainak baloldal nemzetbiztonsági kockázat magas prioritással
kaffogó hebrencs
2022. május 02. 18:51
A moslék az moslék.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 02. 17:49
Nem csak a ballik, az összes többi moslékos is nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Úgy kell csinálni, hogy bizalmas dolgokat egyetlen moslékos se tudhasson meg, hiszem elárunák hazánk ellenségeinek... A nemzetbiztonsági, honvdelmi, gazdasági bizottságokba nem szabad beengedni a bolsevistákat, hiszen az kész katasztrófa lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!