Alapjogokért Központ: A nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal

2022. május 11. 09:58

Idén Budapesten tartják meg a Conservative Political Action Conference elnevezésű konzervatív politikai fórumot, amelyen Orbán Viktor is beszédet mond.

2022. május 11. 09:58
null

A nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal, a nyugati világ konzervatívjai pedig látják, értékelik az eddig elért sikereket, ezért tartják idén Budapesten a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű konzervatív politikai fórumot – közölte Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az igazgató azt mondta: az, hogy a konferenciát a magyar fővárosban rendezik meg, nemcsak elismerés, hanem fontos gesztus is a magyar jobboldal irányába. Az esemény mottója az Isten, haza, család hármas egysége,

a fórum főszónoka pedig Orbán Viktor miniszterelnök.

A konferencián a teljes nyugati jobboldali elit – mások mellett volt amerikai szenátorok, kongresszusi képviselők, belga, olasz, spanyol, francia, osztrák pártpolitikusok, újságírók – vesznek részt.   

„A magyar jobboldal felismerte, hogy a demokrácia nem csak liberális lehet, és erre a felismerésre egyre többen kíváncsiak a Nyugaton” – mondta a központ igazgatója.

(MTI)

Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2022. május 11. 16:36
"Valamiért" nagyon sokan Magyarországra kezdenek figyelni. Azért ez egy jónak tűnő dolog.
states
2022. május 11. 11:52
Komcsinácik, örökre game over.
kezdi
2022. május 11. 10:34
"A konferencián a teljes nyugati jobboldali elit – mások mellett volt amerikai szenátorok, kongresszusi képviselők, belga, olasz, spanyol, francia, osztrák pártpolitikusok, újságírók – vesznek részt. " Nos, az elszigeteltség ilyen furcsa következményekkel jár...
balbako_
2022. május 11. 10:16
Nemzetközi szinten is elismerik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!