Márki-Zay Péter: Mi elítéljük a baloldali lopást is!

2022. május 24. 13:55

A volt miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán kéri követőit, hogy csatlakozzanak a „kék szalag köréhez”.

2022. május 24. 13:55
null

„Viselje büszkén a kék szalagot, a korrupcióellenes küzdelem jelképét. Mi elítéljük a jobboldali és a baloldali lopást is, mert nem akarunk nagy tolvajok helyett kis tolvajokat. Csatlakozzon a kék szalag köréhez” – olvasható Márki-Zay Péter Facebook-bejegyzésében

Mint ismert, múlt hét szombaton volt tanácsadója nyílt levélben szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy számoljon el a kampánypénzzel. Kész Zoltán a levelében többek között azt írta:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. június 01. 18:11
Ez ám a blama: átlag alatti az átláthatóság a vásárhelyi önkormányzatnál Nesze neked, kék szalag! Nagyon úgy tűnik, bort iszik, vizet prédikál Márki-Zay Péter – avagy hová tűnt a transzparencia Hódmezővásárhelyen? A kormánypártisággal nem vádolható Átlátszó, K-Monitor és Transparency International Magyarország felmérése szerint pocsékul teljesít a hódmezővásárhelyi önkormányzat, ami az átláthatóságot illeti – súlyos hiányosságokat tárak fel mind a város, mind a városi tulajdonú cégek transzparens működése terén....érdemes elolvasni!!! https://promenad24.hu/2022/05/31/ez-am-a-blama-atlag-alatti-az-atlathatosag-a-vasarhelyi-onkormanyzatnal/
rókabácsi
2022. május 24. 20:57
csak a sajátját nem!
nyugalom
2022. május 24. 19:45
Eleg, ha a hmvhelyiekre figyel!
Zod
2022. május 24. 18:13
Makizaj szerintem most papírozza le a dolgot, hogy sajnos nincs visszautalható kampánytámogatás, mert mind elment a sok kék szalagra. Elszámolna ő szívesen a pénzzel, csak legnagyobb sajnálatára elfogyott. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!