Kinek énekelt Bono Kijevben? Hogyan maradhatott Jakab Jobbik-elnök? – itt a Mandiner Reakció Plusz

2022. május 13. 11:57

A hét legfontosabb eseményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai, ezúttal Kacsoh Dániel, Pálfy Dániel Ábel és Szilvay Gergely.

2022. május 13. 11:57
null

***

Az orosz-ukrán háború fejleményeiről, Brüsszel embargós terveiről és a magyar álláspontról is beszéltünk legújabb podcast-műsorunkban, de szóba került a Jobbik botrányos tisztújítása és Novák Katalin történelmi államfősége is.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2022. május 13. 21:35
Aztán a Zooropa lemezüket játszották?
KBA98
2022. május 13. 14:52
Bono valószínűleg azt sem tudja, hogy miről beszél, ugyanis a tanultság nem amerikai jellemző. Amerika - valóban bevándorló ország, hiszen a bevándorlók teremtették meg az amcsi életet, viszont nem erre gondoltak az tuti. Az amcsi oktatás a pl. magyar oktatásnak a nyomában sincs, amit tudnak, azt mind az Európából kivándorolt szürkeállománynak köszönhetik. A mostani elnök a - 0-val egyenlő, az ország szégyene. A szép mítosz, a fantasztikus amcsi élet is csak egy leányregény lapjait fedhetik, meg sem kaparja az igazságot, azaz a valóságot. Rengeteg szép ember él ott, a keveredés okán, csak nem mindenkiből lesz filmsztár, meg celeb, etc. A mindennapok, a megélhetés, a létbiztonság ott is kézzelfogható, csak nem szól róla a fáma. Minden esetre nem élnék ott! Bono meg éljen csak a maga teremtette kis világába holott gőze sincs az európai életről!
BlancoAgilon38
2022. május 13. 12:35
Bonónak az apja faszát. Annyit se ér, mint légy a papíron. https://www.youtube.com/watch?v=UJXqnYCWW7Y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!