Hajnal Miklós elindul a Momentum elnöki posztjáért

2022. május 13. 14:24

„Felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére” – fogalmazott Hajnal.

2022. május 13. 14:24
null

„Kedves Támogatóim! A Momentumos tagtársaimnak illett elsőként, de szeretném nektek is elmondani: elindulok a Momentum elnöki tisztségéért” jelentette be közösségi oldalán Hajnal Miklós, aki jelenleg is a párt elnökségi tagja, országgyűlési képviselője. 

Döntését úgy indokolta: azzal, hogy Donáth nem indul újra az elnökségért, gyökeresen új helyzet állt elő a Momentumban. „Egy hete még nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzést fogok írni, nem is készültem erre a szerepre.

Az új helyzetben viszont sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére”

– fejtette ki.

Szerinte sokan most tényleg a Momentumban látják az egyetlen reménysugarat, „mi új parlamenti szereplőként új irányt is mutathatunk az ellenzéki oldalnak. Hiszek a közösségemben, és abban, hogy a Fidesz leváltásához egy erős és meghatározó Momentumra van szükség az ellenzéki térfélen”. 

Donáth Anna, a párt jelenlegi elnöke a közelmúltban jelentette be, hogy nem indul újra a Momentum elnöki pozíciójáért, mégpedig azért, mert gyermeket vár. 

Továbbra is diplomásnak állítja be magát Hajnal Miklós

Még mindig oxfordi fokozat szerepel az ellenzék XII. kerületi momentumos jelöltjének a LinkedIn-profilján. Bővebben...

Nyitókép: Földházi Árpád 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lőrinc51
2022. május 15. 20:17
Tovább emelkedik a színtvonaluk. :-)
Lőrinc51
2022. május 15. 20:17
Tovább emelkedik a színvonaluk. :-)
cheriff
2022. május 15. 10:51
A két legbutább momentumos közül az egyik.
Papalimapapa
2022. május 15. 10:29
Fejlődik ez a formáció is! Először a kígyóvállú nemtudomka Fegyőr, aztán a komcsiivadék Donáthkacsa, most meg ez a félbuzi pöcs. Töretlen az ív. Mint az elhajított kapanyélé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!