Donáth Anna gyermeket vár

2022. május 05. 07:05

A Blikk szerint a momentumos politikus több hónapja hordja a szíve alatt hamarosan születendő gyermekét.

2022. május 05. 07:05
null

Saját párttársainak már elárulta, a nyilvánosság előtt azonban még most is tabuként kezeli Donáth Anna, a Momentum Mozgalom elnöke, hogy gyermeket vár. A Blikk szerint azonban a momentumos politikus több hónapja hordja a szíve alatt hamarosan születendő gyermekét. A lap azt írja: az európai parlamenti képviselő a választások után döntött úgy, hogy

megosztja a párt többi tagjával az örömhírt: gyermeket vár.

A Blikk úgy tudja, nem volt meglepetés Donáth bejelentése, hiszen a választási kampány ideje alatt már sejtették ezt a Momentumban: jelentkeztek rajta a várandósság jelei, a korábban energikus politikus feltűnően sokszor volt fáradt és hajtotta álomra a fejét a kampányautóban két település között.

A lap telefonon kereste Donáth Annát, azonban végül a Momentum Mozgalom sajtóosztálya reagált a megkeresésükre, ahol sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták értesüléseiket, de – ahogy írják – igazán sokatmondó, sejtelmes, emojival ellátott választ kaptak írásban:

„Donáth Anna már évek óta boldog családban él, amely család létszámbővülése remélhetőleg előbb utóbb meg fog történni :) Ennek részleteit azonban családon belül szeretnék kezelni” – írták.

Nyitókép: Facebook

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. május 06. 10:06
/jelentkeztek rajta a várandósság jelei/ Ezt onnan lehet tudni, hogy "kívánós" lett. Megkívánta a pártelnöki tisztséget. Ebből következik, hogy gyereket vár, hiszen a kívánósság terhességi tünet.
istvanv2
2022. május 05. 21:04
El is tudom képzelni milyen anya lesz ez a becstelen áruló. Kitől esett teherbe? talán valamelyik migránstól?
abafája05
2022. május 05. 20:51
Miért nem a férje szül ?
Sulammit
2022. május 05. 19:21
Gratulálok a kismamának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!