Novák Katalin: Büszke vagyok a férjemre!

2022. május 19. 15:26

A köztársasági elnök férje pedig büszke a feleségére.

2022. május 19. 15:26
null

Novák Katalin Facebook-posztban kommentálta a férje lapunknak adott címlapinterjúját. Az interjúban Veres István kifejtette, hogy büszke a feleségére. Novák Katalin a posztjában pedig leírta, hogy

Kapcsolódó

Büszke vagyok a feleségemre – Veres István a Mandinernek
A család és a gyereknevelés terén sziklaszilárd alapelvek mentén működünk, ez mindkettőnk számára szent és sérthetetlen – mondja a pénzügyi szakember. Interjú Novák Katalin köztársasági elnök férjével. Bővebben is érdekel...

A család és a gyereknevelés terén sziklaszilárd alapelvek mentén működünk, ez mindkettőnk számára szent és sérthetetlen – mondja a pénzügyi szakember. Interjú Novák Katalin köztársasági elnök férjével.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. május 20. 14:47
Ez szép. Tetszik, hogy a kölcsönös tiszteletről beszélnek. Nagyon jó példa. Ez az egyik alapvető tényezője egy jó házasságnak. Ahol hiányzik, ott könnyen megromolhat a kapcsolat és közel kerülhetnek a váláshoz. Sok rossz példa van (nálunk is, ahogy Nyugaton is) - nagyon örülök, hogy ők jó példát mutatnak. Nagy szükség van rá! És van sok ilyen is, csak sokkal ritkábban van róluk szó, mint a rossz példákról.
Trombitás Keresztély
2022. május 20. 11:25
Akkor is büszke volt, mikor Baloggal hemperegtél?
baloghpap
2022. május 20. 09:04
Elkötelezett jobboldali vagyok és négygyermekes családanya. Fantasztikus, amit elért Novák Katalin, csak gratulálni lehet neki. Azt azonban némi túlzásnak érzem, amikor a férje az interjúban a reggeli kalácssütést emlegeti, mintegy hangsúlyozva, hogy a felesége otthon is ugyanúgy jelen van, mint bármely más anya. Ez egész egyszerűen nem lehet igaz, hisz 24 óra számára is 24 óra. Ugyanez jelenik meg Varga Judit miniszter asszony életében is: hegedül, méhészkedik, focizik, szüretel, Kékesre mászik és közben dolgozik. Ez a szerepek összeegyeztethetőségének nagyon hiteltelen reklámja. Elég lenne annyi, hogy édesanyák. A mindennapi teendőket (tanulás a gyerekkel, takarítás, bevásárlás stb.) nyilván nem ők végzik. És ez rendben is van így.
anegy_
2022. május 19. 18:24
A beiktatáson is látható volt, hogy ez egy szép család! Egy pár nap, és leszállnak rólatok a média- hiénák, lehet érdemben tenni a felvállalt feladatokat. Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!