Reviczky Gábor: Gondolják át az emberek, mi a jó nekik és a nemzetnek, és szavazzanak a Fideszre!

2022. április 01. 13:35

A színész úgy fogalmazott: a Fidesz-kormány nemzetben gondolkodik, azon dolgozik, hogy a magyar gazdaság jól teljesítsen és a családokat soha nem látott módon támogatja.

2022. április 01. 13:35
null

„Komoly a tétje van a választásnak" – mondta az Origónak Reviczky Gábor, Kossuth-díjas színész. A Nemzet Művésze úgy fogalmazott: a Fidesz-kormány nemzetben gondolkodik, azon dolgozik, hogy a magyar gazdaság jól teljesítsen és a családokat soha nem látott módon támogatja, a háborút pedig a lehető legjobban kezeli. Gondolkodjon el mindenki azon, hogy mi a fontos az életben és mi a jó a nemzetünknek – üzente a választóknak Reviczky, aki szerint azt is át kellene gondolnia a szavazóknak, hogy mennyi jó intézkedést hozott a kormány, és micsoda csodálatos építkezések voltak az elmúlt 12 évben.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugyan már
2022. április 02. 14:11
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/2022/04/szaz-pontban-ezt-tette-az-orszaggal-az-orban-kormany
foldizs
2022. április 02. 11:40
"Fidesz? Nem, nem, nem és nem!" Ilyen az, amikor az eltérő kérdésekre kért válaszok összekeverednek a fejekben. :)
Lajoss
2022. április 02. 11:03
Az Orbán-család gyarapodása : 7 év 15 milliárd a zsebekben..kell még mondanom valamit,Gabi bácsi?!
kerekperec
2022. április 02. 05:38
Jelenleg Magyarország egy 27 tagú család tagja, (450 millió családtag), viszont O1G, volt KISZ titkár, az Unió érdekeivel ellentétes külpolitikát folytat, a diktatórikus Kelet felé húz és gyalázza a formálódó európai liberális demokráciát. Ezért tartom én O1G-it egy EU/hazaáruló mocskos gengszternek. Ha O1G Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus EU-család őszinte családtagja legyen, és őszintén részt venni az ottani közös munkában a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „Bal sors akit régen tép” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!