Hajléktalan utasokat zavart le járművéről egy budapesti villamosvezető

2022. április 10. 19:03

„Behányok, olyan szaguk van!” – mondta a villamos vezetője.

2022. április 10. 19:03
null

Felvette egy utas, ahogy a 19-es villamos vezetője megalázó hangnemben zavart le hajléktalan utasokat a szerelvényről – írja az Rtl.hu, mely a szemtanúra hivatkozva azt írja, a vezető rögtön agresszívan lépett fel, és nem is próbált normálisan kommunikálni a leszállított utasokkal.

 

A BKV az RTL-nek küldött válaszában azt írta, vizsgálja az ügyet: „Társaságunk elsődleges érdeke, hogy az ilyen eseteket megelőzze vagy kiszűrje. Ha szabálytalan munkavégzésre utaló információ jut a munkáltató birtokába, a lehető legalaposabban kivizsgálja az esetet, és a legnagyobb szigorral lép fel. Járművezetőinktől minden esetben elvárjuk a kulturált, utasbarát munkavégzést.”

Nyitókép: MTI

 

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hans Jürgen
2022. április 13. 11:26
Szerintem simán elvárható, hogy a pénzért, amit odaadunk a bkv-nak jegyre meg bérletre kultúrált utazást várjunk el cserébe. Namármost aki már utazott hajléktalanokkal a buszon - villamoson stb tudja, hogy az ember gyomra fordul fel, olyan büdösek. Ráadásul ingyen utaznak, de ez megint más kérdés. Szóval szerintem jogosan várhatom el, hogy a pénzemért kapjak normális szolgáltatást, le kell szállítani, aki rohadt büdös és ingyen utazik. Ha KariGeri ennyire imádja a hajléktalanokat, akkor inditson minden járat mellé egy hajléktalan járatot is, utazzanak egymás büzében, az nekik talán nem annyira zavaró. Ráadásul engem simán leszállítanak, ha ingyen akarok utazni. :(
molnarat
2022. április 11. 13:05
Szellő (újságíró vagyok nem propagandista) Istvánnak kellene utazni rendszeresen a BKV járatain, esetleg beleülni egy pisis ülésbe (mint ezt egy kolléganőm tette véletlenül), akkor esetleg elengednék ezt a jóemberkedő idétlenkedést.
SkyCopy
2022. április 11. 10:37
Húúú de jó ez a kamu nyugati demokrácia! Itt már mindenkinek joga van mindenhez,csak a dolgozó, törvénytisztelő fehér embereknek van kuss. Nekünk el kell tűrni a bűzt, a szemetet, a hajléktalant, a söpredéket, a kötözködőket, a jogi tehetetlenséget, tapsoljunk a bűnözők jogaihoz, hajoljunk meg mindenféle náció és kisebbség előtt, véleményt nem formálhatunk ha az ellentétes a trendi ejrópér nyugati agyhalott eszmékkel. A magántulajdonunk nem szent, annak védelme sem. Persze én vegyek bérletet, fizessek meg mindent (jogosan), de a törvényen kívülieknek mindent szabad, sőt, nekik minden is jár egyszerre. Húzzam meg magam, mert ha kiállok magam mellett, járhatok a rendőrségre, a bíroságra. Emellett járjak dolgozni, lássam el a családom. Ha rosszul jön össze a dolog, kirúgnak a munkahelyemről. Mert ám félni valója csak a törvénytisztelő, fehér, leginkább családos embereknek van. A többieknek meg csak joga, na meg kihasználni a jog által nyújtott védőhálót. Tanulni, dolgozni, valamit letenni az asztalra? Áááá, azt nem... Sebaj, majd az én adómból ők is kapnak, cserébe egy koszfészekben élhetek... ez lenne az ország.
Kriszta67
2022. április 11. 09:35
És igenis kötelezővé kéne tenni a járművezetőknek hogy azonnal leszállítsák az ilyen embereket, ahogy egy utas jelzi. Nem hogy vegzálni őket. Gondolom valami ellenzéki szavazó ájróper trendipuncika dobta fel a vezetőt, és megvolt a napi jóeNbervagyok adagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!