Ismét közbeszólt Péterfi Judit: Így voksolt Márki-Zay Péter

2022. április 03. 17:26

Hódmezővásárhelyen adta le szavazatát a baloldal kormányfőjelöltje. Kommunikációs tanácsadójának, Péterfi Juditnak most is közbe kellett szólnia.

2022. április 03. 17:26
null

Míg Lázár János kormánypárti jelölt a kamerák előtt szavazott a Csongrád-Csanád megye négyes számú egyéni választókörzetében, addig az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Hódmezővásárhely polgármestere tanácsadójához, Péterfi Judithoz fordult, hogy követheti-e ő is ezt a példát – derült ki a PestiSrácok.hu videójából.

Rövid tanácskozást követően kiderült: a válasz nem – egyébként se társalogjon a teremben megjelent sajtó képviselőivel –, így Márki-Zay Péter a fülkében töltötte ki a vokslapokat és a népszavazási kérdőívet.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint

Magyarországon már nincs demokrácia, szabad választások sincsenek, azonban mégis jó esélyt lát a győzelemre.

Lázár János elmondása alapján a baloldali stratégia része lehet az utolsó pillanatban a személye ellen indított, egészpályás lejárató kampány.

Nyitókép: Facebook

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. április 04. 11:43
Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint: Magyarországon már nincs demokrácia, szabad választások sincsenek, azonban mégis jó esélyt lát a győzelemre. Akkor hogyan is van esély győzelemre te agyament ripacs? Most, hogy tudjuk milyen elsöprő győzelmet arattál, nem kéne gyorsan csomagolni és visszahúzni Kanadába? Már csak a családodra, a gyerekeidre tekintettel is, megkímélendő őket a szégyentől, amit a fejükre hoztál. Hogyan fognak az emberek szemébe nézni? Hogyan tudják kezelni ezt a helyzetet, hogy mekkora orbitális farok a családfőjük, az apjuk. Kanada nagy ország, ott felszívódhattok. Nyom nélkül. És nekünk sem kell kerülgetnünk téged. Te senki.
Ferry63
2022. április 04. 10:45
Ribanc , mehetsz Simonnal vissza valami tv- hez ! Persze csak takarítónak! Vagy még valamelyik kupiba is elmehetsz! Valakinek csak lesz gusztusa rád!
erossvass
2022. április 03. 22:13
Agyon lettél verve, te elmebeteg barom! Remélem, érzed!
Sulammit
2022. április 03. 20:10
Péterfi Judit egy jó riporter volt, most ledegradálta magát szájkosárrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!