Márki-Zay: Orbán golyófogónak küldené a gyermekeinket Ukrajnába!

2022. április 07. 13:26

A gyermekek megvédésére szólít fel a baloldal korábbi minszterelnök-jelöltje.

2022. április 07. 13:26
null

Márki-Zay Péter újra elkezdett aktívan posztolni a Facebook-oldalán. Ott jelentette be, hogy nem ül be a parlamentbe, inkább Hódmezővásárhely polgármestere marad.

Csütörtökön pedig a gyermekek Orbántól való megvédésére szólított fel:

„Orbán első intézkedése, hogy a fiataljainkat katonai szolgálatra bátorítja. Védjük meg a gyermekeinket, hogy ne küldhesse őket Orbán golyófogónak Ukrajnába!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2022. április 09. 22:04
Egy lehetséges magyarázat: pár napja megmondta, hogy a polgármesterséget választja, mert meg akarja védeni a hódmezővásárhelyi gyermekeket Orbántól. Tanult a kampányból, elérhető célt tűzött ki, és rögtön el is kezdte a védekezést a Fészike virtuális valóságában, ahova való. Persze más lenne a helyzet, ha Orbán netalán veszélyeztetné a gyerekeket. Az esetben érdekelne, hogyan tervezi megvédeni csakis a vásárhelyiek gyerekeit (a többi nyilván le van szarva, azokat védje meg a többi polgármester). Ha legalább autonóm városállam lenne Hódmezővásárhely...
ambaracurjan
2022. április 08. 16:44
"Sziasztok kis Gógyi-mogyik! Énekeljünk! Én vagyok Gógyi-mogyi, jó! Te is légy Gógyi-mogyi, jó! Mindenki Gógyi-mogyi, jó! Gogyimogyigogyimogyi hej! HAHAHAAA.."
artojan
2022. április 08. 14:43
Golyófogókból jól állunk Alföldi Roberta ,Lakatos Márkó profik a golyók fogásában.
Zsigmond66
2022. április 08. 10:05
Csak sajnálni tudom a Hódmezővásárhelyi Önkormányzat dolgozóit, hogy nap, mint nap egy ilyen faszt látnak a hivatalban :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!