Jámbor András: A fideszesek okosabbak nálunk!

2022. április 27. 14:38

„Hogyha megszüntetik a rezsicsökkentést, az azt fogja jelenteni, hogy tízezrek kerülnek az utcára pillanatok alatt, mert olyan energiaárak lesznek, amiket nem tudnak majd fizetni” – mondta a baloldali politikus.

2022. április 27. 14:38
null

A Jelen interjút készített Jámbor András megválasztott képviselővel.

A baloldali politikus a választási eredmény kapcsán elmondta: „Okosabbak nálunk a fideszesek, több nemzetközi szakirodalmat olvasnak, jobban behozzák azokat a tudásokat, amik a világban keletkeznek a magyar politikába, sokkal nagyobb kitekintésük van.”

Jámbor úgy véli, hogy „nem Jobbik szavazók és nem MSZP, DK szavazók nem mentek el, hanem különböző társadalmi csoportok tagjai maradtak otthon. Különböző társadalmi csoportok tagjai szavaztak át a Fideszre” – hangsúlyozta. Megoldásként azt javasolta, hogy „azt kell megkeresni, hogy melyek azok a társadalmi csoportok, amelyek azt mondták, hogy nem kíváncsiak ránk ezen a választáson. És mi az, amit nem tudtunk nekik elmondani, és mi az, amivel tudjuk őket úgy képviselni a következő négy évben, hogy visszaszerezzük a szavazatukat.”

Kiemelte: „Az, hogy együttműködünk, az csak a minimum projekt, a győzelemhez ennél több kell.” 

A parlamenti jelenlétet illetően kifejtette, „hogyha megszüntetik a rezsicsökkentést, az azt fogja jelenteni, hogy tízezrek kerülnek az utcára pillanatok alatt, mert olyan energiaárak lesznek, amiket nem tudnak majd fizetni. És mi arról vitázunk, hogy ki milyen bizottságba ül vagy nem ül be. Ami nyilván fontos, de vannak olyan dolgok, amik az emberek mindennapi életét befolyásolják. Ha egy hónapot eltöltünk azzal, hogy beülünk-e a bizottságba, vagy sem, akkor a még meglévő hitelességi tőkénket játsszuk el” – fogalmazott.

Nyitókép: YouTube / Jelen

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. április 28. 12:19
"Jámbor András: A fideszesek okosabbak nálunk!" Még mindig nem értitek, nem fogjátok fel, nem a fideszesek okosabbak, nem a Fidesz a jó, nem a kormányzat politikája tökéletes, Te, ti vagytok a rosszak, az elviselhetetlenek, a hőbörgő városi festett, feslett úri-fiúk, örömlányok, kiket a hátunk közepére se kívánunk, annyira nem akarunk látni benneteket! Ez a szélsőjobboldali "baloldal" minden hitelét elvesztette, csak egyben van hiteletek, hogyha tehetnétek, azonnal kiszolgáltatnátok a magyarságot, Magyarországot a cionista liberális Brüsszelnek, a cionista liberális tébolynak, a liberális őrületnek!
khomeini
2022. április 28. 10:57
"Okosabbak nálunk a fideszesek, több nemzetközi szakirodalmat olvasnak, jobban behozzák azokat a tudásokat, amik a világban keletkeznek a magyar politikába, sokkal nagyobb kitekintésük van." - na de ezt a tudást egy autokráciában is meg lehet szereznie egy ellenzéki politikusnak......
bogyo1
2022. április 28. 08:54
Eddig azt fújtátok, hogy majd május 1 után elszabadulnak az árak! Most akkor ti, mindent is meg tudtok magyarázni, bolsi férgek? Menjetek már el ebből az országból, hisz pár napja még ezt nyomtátok, hogy itt nem lehet élni.... Most jöttem haza Erdélyből( lagziban voltam, kinti rokonoknál) tudjátok, hogy ott mennyi a benzin, meg a gáz? Pedig a románok szinte önellátóak gázból. Sok buzi rettegő, elintézném a sorsotokat. Örüljetek hogy nem én, hanem Orbán miniszterelnök úr kormányoz. Mert én nem felejtettem el, hogy ti egyszerű többséggel is miket akartatok itt csinálni, ha nyertetek volna. Most hogy nem jött össze, meg már megint arról pofáztok, hogy a 2/3 al majd miket akar a fidesz...... Én kibasználak benneteket nyomorult kutyák, a parlamentből is, mert ti azt sem érdemlitek meg, hogy a lépcsőjén lépkedjetek.
TOM66
2022. április 28. 06:21
Andriska,csak azért,hogy még világosabb legyen. Nem a fideszesek okosak,ti vagytok végtelenül ostobák,gőgösek! Mindenkinél okosabbnak gondoljátok magatokat,közben használható tudásotok,képzettségetek nincs. Egy fillért nem értek a társadalomnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!