A Magyar Narancs megfejtette a választási eredményt

2022. április 16. 07:14

A lap szerint a Fidesz elhitette az emberekkel, hogy Márki-Zay „Zelenszkij elnök és a többi zsidó megbízásából Magyarország vérbe borításán munkálkodik”.

2022. április 16. 07:14
null

A Magyar Narancs egy, „a szerk.” által írt véleménycikkben kísérelte meg megfejteni a választási eredmény okait. A cikkben leírták – szó szerint idézve –, hogy „a kormánypárt amellett, hogy

Márki-Zay Péterről sikerrel hitette el széles körben, hogy Zelenszkij elnök és a többi zsidó megbízásából Magyarország vérbe borításán munkálkodik,

ügyesen kiszámolta azt is, hogy kit mennyivel lehet a kormánypárt támogatására bírni. Az ún. bizonytalannak tételezhetők közül kit egy zsák krumpli, kit a pár ezer forintos nyugdíjprémium, kit a több százezres adókedvezmények győztek meg arról, hogy a Fidesz igenis törődik velük.”

A cikk unortodox elemzésére Szánthó Miklós hívta fel a figyelmet egy Facebook-posztban, hozzátéve, hogy „kész siker lesz ez a '26-os balos kampány, én már látom.”

Nyitókép: Szánthó Miklós Facebook-oldala

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. április 18. 20:24
Pár ezer forintos nyugdíj prémium, konkrétan 80 ezer Ft. Apró különbség. Egyébként a nyugdíj prémium törvéynyben szabályozott dolog, elrendelte adatvadász Bajnai, de lehet, hogy még Kulcsár nagy barátja Gyurcsányi. A különbség annyi, hogy nagyon helyesen egységes volt az összeg. Ellenkező esetben jött volna a siránkozás. mint látható így is. De ez nem újság.
Szilágyi Miklós
2022. április 17. 17:53
Micsoda szemét kormány: támogatja az állampolgárokat!!!
Takagi
2022. április 16. 20:27
Faszopó vörös narancs csöpögése. Aljas, hazug fizezett gengszterek.
BircaHang
2022. április 16. 17:07
A ballibbantak máig képtelenek beletörődni a zsidókártya elvesztésébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!