„Agresszív kismalac” – így kommentálta Stummer János Jakab ATV-s szereplését

2022. április 05. 18:04

A jobbikos politikus erős szavakkal reagált Jakab Péter tegnapi ATV-s szereplésére.

2022. április 05. 18:04
null

Egy viccel reagált Stummer János jobbikos képviselő saját pártelnökének hétfői nyilatkozatára.

Miután Jakab Péter elmondta tegnap este az ATV-ben a saját és elnökségének véleményét a választási vereségről, most én is leírom, ami legelőször eszembe jut a nyilatkozatáról:

Agresszív kismalac biciklizik, és hatalmasat borul. Arra megy Nyuszika.

– Kismalac, elestél. Segítsek?

– Kussoljál, így szoktam leszállni.

– olvasható Stummer közösségi oldalán.

A tények ismeretében az olvasóban több kérdés is felmerülhet e sorok láttán. De ami biztos, hogy sem a hangsúly, sem a tartalom nem baráti. Lehet, hogy ezek a mondatok egy érlelődő belharcra utalnak az utóbbi években komoly változásokon átesett párton belül?

Brutálisan nekiment Márki-Zaynak Jakab

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, brutálisan nekiment az ATV-ben a Jobbik-elnök Márki-Zay Péternek. Jakab Péter elmondta: Márki-Zay Péter felelősségét a hat párt egyike sem kérdőjelezi meg.

A Jobbik-elnök szerint amikor ő a kampány alatt járta az országot, neki nem a Fidesz tetteit kellett magyaráznia, hanem Márki-Zay szavait, mondatait.

Jakab szerint Márki-Zay ellenzéki előnyből fél év alatt brutális hátrányt csinált.

Épp eleget mostam a miniszterelnök-jelölt úr szennyesét”, ebből neki most már elég volt – jelentette ki.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. április 06. 12:06
Mit mondjak, nem lepődtem meg. A parizeus ékesen bizonyította éleslátását, vezetői és tárgyalóképességét azzal, hogy csupa olyan körzeteket gyűjtött be az előválasztási egyezkedések során, ahol szépen el is buktak. Nix egyéni mandátum, Jobbik frakció mérete = MSZP frakció mérete. Ennél kevés beszédesebb tény van.
balbako_
2022. április 06. 06:22
Politizálás helyett mesterterveket kotlottak és a mesterterv megbukott.
moricka13
2022. április 06. 03:51
Hála a jó Istennek, röhög az Osztály, sőt fuldoklik is tőle, ahogy az agresszív kismalac Jakab Péternek is sikerült úgy szétvernie a Gyurcsány szerencselovagnak a közéletből való parton kívül tételére alakított művi párt Jobbikot, ahogyan megesett ugyanez a fortélyos Gyurcsánynak is a magukat baloldalinak áruló kamubaljobb-civileket illetően. A választási eredményekért először ők ketten és a velük összeforrtak a felelősek, csak utánuk jön szép sorban a bűnbak szerepre belerángatott Márki-Zay. Bocsánatot kérni pedig még a Momentumba tömörült pártkáder és vagyonos csemetéknek sem kell, döntött a nép, és nagyjából - összességében már oda is tette őket, ahová valók!
bagira
2022. április 06. 03:43
Nem egy akolból valók ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!