Lázár János: Hódmezővásárhelyen is nyertünk

2022. április 09. 21:20

A fideszes honatya mintegy 6500 szavazattal kapott többet a választókerületében, mint Márki-Zay.

2022. április 09. 21:20
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt szombaton, erősen sántít Márki-Zay győzelmi jelentése. Nem is kellett ennek a cáfolatára sokat várni. Fideszes kihívója, Lázár János jelentette be közösségi oldalán, hogy Hódmezővásárhelyen is nyertek.

A makó-hódmezővásárhelyi térség országgyűlési képviselője Facebook-oldalán közölte, hogy összesen 28 753 szavazatot (51.77%) kapott.

„Hódmezővásárhelyen is nyertünk”

Majd kitért arra, hogy a híresztelések ellenére Hódmezővásárhelyen is nyertek a kormánypártok, hiszen „a ma megszámolt, külképviseleteken leadott, valamint átjelentkező választók szavazatai nem csak a városból, hanem az egész körzetből érkeztek”.

„A polgárháború véget ért!”

A képviselő köszönetet mondott a választóinak azért, mert

Végül külön köszönetet mondott a rá szavazó vásárhelyieknek, akik így hozzájárultak ahhoz, hogy pontot tegyenek „az évek óta húzódó polgárháborús szembenállásra”.

Nyitóképen Lázár János, országgyűlési képviselő. Fotó: Képernyőfotó

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. április 10. 15:32
A következő helyhatósági választásig a Hódmezővásárhelyiek élvezhetik hogy őket "TRÁGYÁVAL ETETENDŐ GOMBÁKNAK" meg "EGY KERESZTREJTVÉNY MEGFEJTENI SEM TUDÓ OSTOBÁNAK" tartó polgármesterük lehet!!!... ÉLVEZZÉK I EZT A HATALMAS TEHETSÉG MINDEN PILLANATÁT...
rókabácsi
2022. április 10. 10:35
most lehet ott igazán nagy bazi lagzi?
states
2022. április 10. 07:07
Remélem, megint beszáll az országos politikába, Orbán jelezte, hogy csak rajta múlik.
pepita
2022. április 10. 05:23
János ! Vásárhelyen azért sikerült győznöd mert nem indítottam a választáson a lovamat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!