Lemondott MMM-es elnökségi tagságáról Lukácsi Katalin

2022. április 15. 06:14

Közösségi oldalán közzétett bejegyzésében hangsúlyozta: „április 3-a után nem politizálhatunk úgy, mintha mi se történt volna”.

2022. április 15. 06:14
null

Mint ismert, az egykori KDNP-s politikus szinte az első perctől kiállt Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje mellett. MZP mozgalmában elnökségi tag volt egészen az elmúlt napokig. Lemondásának tényét közösségi oldalán is tudatta, miután azt az ATV Egyenes beszéd című műsorában is bejelentette.

„Sajnálom, hogy nem tudtuk valóra váltani azokat a reményeket, amiket hozzánk fűztek.

– kezdte bejegyzését.

Szembenézés és kiértékelés időszaka

Majd azzal folytatta, hogy Rónai Egon oldala az új pártról kérdezte. Erre azt válaszolta, hogy

Lukácsi ezt követően hangsúlyozta, hogy „a jövőről utána érdemes beszélni”.

„Első lépés a valósággal való szembenézés”

Kiemelte,

„Április 3-a után nem politizálhatunk úgy, mintha mi se történt volna”.

Végül azzal zárta a gondolatait, hogy „alapjaiban kell átgondolni a demokratikus politizálást, amelyhez az első lépés a valósággal való mélyreható, »harag és részrehajlás nélküli« szembenézés”.

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2022. április 17. 11:27
Ez egy hülye kurva! Nem több!
syphax
2022. április 16. 09:37
Fölvilágosítom Lukácsy Ká-t: MÁ' MOST(!) KÉSŐ VAN..anyuci!!! ESETLEG TÁN 2030-RA MÉG NEM KÉSŐ, de az sem biztos.....Ne csüggeggy PIMPILIMPI-BÜDÖS BLÖNGYIKE!
ujujuj
2022. április 15. 20:34
Szerencsétlen hülye csajszi, az egyetlen a trágyadombon, aki próbál valami felelősséget vállalni, pedig pont ő az, akinek semekkora szerepe nincs, és nem is volt soha.
KláraH
2022. április 15. 19:26
Bár követtem a politikát, de valahogy LK nem maradt fenn a szűrőn. Pár percig kellett azon gondolkodnom, ki is.... ő. -- és szerintem ennyi az ellenzékről való valólátásunk alapja is. --- Kik "Ők"??? És mit is akarnak??? Valahogy nem emlékszem rá....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!