Háttér Társaság: Megijedt a kormány, bírsággal hallgattatnák el a propaganda-népszavazás megbuktatóit!

2022. április 10. 07:23

Az LMBTQ-szervezet úgy véli, a népszavazás érvénytelensége rengeteg embernek adott reményt.

2022. április 10. 07:23
null

A Háttér Társaság, Magyarország legnagyobb és legrégibb jelenleg is működő LMBTQ-szervezete a Facebook-oldalán fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy miután érvénytelen szavazásra buzdítottak a gyermekvédelmi népszavazáson, a Nemzeti Választási Bizottság megbírságolta őket.

Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója kifejtette, hogy az NVB határozatát a Kúrián fogják megtámadni, valamint „ez a nyilvánvalóan jogellenes bírság el fog bukni”. A Háttér Társaság ügyvivője, Dudits Luca pedig hozzátette, hogy „az elmúlt hónapok megmutatták, mire vagyunk képesek együtt. A népszavazás érvénytelensége rengeteg embernek adott reményt.

Nyitókép forrása: Háttér Társaság Facebook-oldala

Összesen 319 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Piranha
2022. április 11. 10:51
Lázadoznak a buzik. Miután nem képesek szaporulatra, folyamatosan próbálnak a társadalomban halászni és akik ezt akadályozzák, azok ellen a nemzetközi buzilobbi is fellép.
realista
2022. április 10. 20:59
A szavazás a véleménnyilvánításról szól, és az érvénytelen szavazás is vélemény, nem csak a szájbarágott, előre eltervezett "eredmény". Egyébként az értelmesebb fideszesek is érvénytelenül szavaztak, különben az eredmény hasonló lett volna a választásihoz.
Láncfűrészes Attasé
2022. április 10. 20:57
Egyébként, ha nem tét és értelem nélküli népszavazás lenne, nem az intézmény kiüresítéséről szólna az egész, akkor meg lehetett volna szavaztatni az isztambul egyezményt ugyanebben a témában és ha elutasítják, akkor jogosan lehetett volna hivatkozni erre. Persze ennek politikai következményei is lettek volna, ez meg olyan volt, mint a migráns népszavazás.
Reszelő Aladár
2022. április 10. 19:48
Van abban valami zamatos, hogy 3 millió ember új Országgyűlést választhat, de 3,6 millió ember nem dönthet egy LMBTQ kérdésben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!