Lemondták a budapesti oroszbarát tüntetést

2022. április 21. 16:38

„Lemondott esemény” – ez jelent meg az esemény oldalán, majd az elérhetetlenné vált.

2022. április 21. 16:38
null

„Lemondott esemény” – a Népszava számolt be arról, hogy ez volt olvasható a Budapestre, április 30-ára meghirdetett oroszbarát tüntetés Facebook-oldalán csütörtök kora délután, majd ezt követően elérhetetlenné vált az esemény oldala. Mindez azután történt, hogy csütörtök reggel az egyik szervező neve felbukkant,

egy korábbi, kémkedés gyanúját felvető ügyben.

Nem tudni egyenlőre, hogy miért mondták le az eseményt, ám az bizonyos, hogy a magyarországi ukrán önkormányzatok és a civil szervezetek kérték a rendőrségtől, hogy ne engedélyezze a megmozdulást.

Nyitókép: MTI/AP/DPA/Boris Roessler

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2022. április 22. 17:30
Kurva anyjat az isszes ukran gecynek .EZ ADRMOKRACIA kurva anyatok . Buzyfeszt meg lesz a kurva anyatok . Be kell tiltani es az oszzes buzyt , libernyakot kibaszni afganisztanba .
Mészáros a stróman
2022. április 22. 16:59
Ruszkik haza! FideSS-ruszkik Moszkvába!
Autofocus
2022. április 22. 11:51
Azért jó látni a diszkont áron oroszoknak értékesített jobbik-árvák sírását, amikor már ki voltak sminkelve egy kis Putyin-fellációhoz, és hazaárulás tényállása miatt elmaradt az aktus. :-D
Dicsértessék
2022. április 22. 09:48
Nem örülnék neki. Bár nem értek egyet vele, rossz jel lenne, ha nem tudnák kifejteni a veleményüket, pl. félelemből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!