Székesfehérvár polgármestere is kritikát fogalmazott meg a közmédiával szemben

2022. április 13. 12:28

Cser-Palkovics András szerint is érdemes változtatni a közmédia kiegyensúlyozottságán.

2022. április 13. 12:28
null

Cser-Palkovics András székesfehérvári fideszes polgármester az azonnali.hu-nak adott egy interjút a portál főszerkesztőjének, Kósa Andrásnak. Kósa többek között rákérdezett médiás vonatkozású ügyekre, többek között a közmédia elfogultságára is.

Válaszában Cser-Palkovics azt mondta:

Bencsik Gábor is kritikát fogalmazott meg

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Bencsik Gábor, a Magyar Demokrata munkatársa is úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy

„a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan”. Bejegyzésébe azzal folytatta, „egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda”. Bencsik mindezt annak ismeretében mondta, hogy április 14-én, csütörtökön az M1-en Lánczi Tamás 48 perc című műsorának Márki-Zay Péter lesz a vendége.

Nyitóképen Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. Fotó: Soós Lajos/MTI

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. április 13. 19:52
Ha nem mennek be? Csak Egon?!
Kanóc
2022. április 13. 19:27
No, azt hiszem be is telt a pohár. Ilyen szemét cikket idáig csak Népszavában, meg 168Órában lehetett olvasni: https://hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria Az egy dolog, hogy a fele sem igaz, meg hogy még neve sincs a szerzónek, de saját táboron belül ennyire gecinek lenni, ez azért nem semmi. Úgyhogy remélem, beszántják végre az egészet és picsán rúgnak mindenkit.
Sany Xepi
2022. április 13. 18:47
Ezeknek bajuk van a 2/3 al?
Kanóc
2022. április 13. 18:37
A Csörte elment, a Csatt-ban olykor értelmes felek is vitáznak, talán még a Polbeat Pankráció, de valahogy elunja az ember, a középszer viaskodik a középszerrel.. Láncziban van kraft, csak picit le kéne higgadnia, kicsit erőszakossá vált a stílusa. A 45 perc valóban nem rossz. Akinek viszont az utóbbi időben kiváló és egyre színvonalasabb a műsora, az Király Tamás - annak ellenére, hogy a gyanús hitgyülis világhoz tartozik. De profi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!