A magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan

2022. április 12. 08:08

Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda.

2022. április 12. 08:08
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan. Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg.

Mondom ezt annak ismeretében, hogy 14-én, csütörtökön az M1-en Lánczi Tamás 48 perc című műsorának Márki-Zay Péter lesz a vendége. Az lett volna a helyes, ha a kampányban kap meghívást, hiszen ma már alapvetően tét nélküli a beszélgetés, de ez is valami. A közszolgálati magyar televízió az ország ellenzéki felének is a televíziója, az ő adójukból is működik, ideje elkezdenie aszerint is viselkedni.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2022. április 14. 10:25
Bencsiknek igaza van, és végre valaki felszólalt ez ellen. Azonban az ellenzék nem ezért veszített. A vesztésben több és komolyabb "munka" van.
HunAttila
2022. április 13. 18:33
Bencsik! Te most melyik oldalon állsz? Sokkal több médiája van a libsiknek, mint a kormánynak. Ezt neked tudnod kellene.
Ani40
2022. április 13. 13:54
Bencsik kardoskodott már a gender mellett is. Ha magától nem tudja kiknek kampányol, kérdezze meg a testvérét! Ellenszenves áruló.
zoles
2022. április 13. 12:27
"hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek" Mert 2010 előtt honnan érkeztek a " hírmagyarázók és kommentátorok" tán a fidesztől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!