Tóta W. beszólt Bencsik Andrásnak, amiért az csak szomorúan ingatja a fejét a választási térkép felett

2022. április 10. 09:28

Aztán érkezett Hont, és beszólt mindenkinek.

2022. április 10. 09:28
null

Bencsik András írt egy véleménycikket a Demokrata.hu-ra, amelyben a négy kétharmad tanulságait foglalta össze. A cikk kapcsán Tóta W. sajátos stílusában kifejtette, hogy a cikk minden szava arany, valamint hogy „Bencsik András szomorúan ingatja a fejét a választási térkép felett: »Nem jó, hogy a már alig kétmilliós főváros népe idegenként viselkedik a saját hazájában, és látványosan szembefordul az ország népével.«”

Hont: Ne írjam meg a 2026-os „Majd esetleg négy év múlva” cikked?

Miután Tóta W. Árpád kifejtette, hogy miért szűntek meg a budapesti rizsföldek – azért mert a városiak nem gondozták azokat – megjött Hont András, aki beszólt mind a baloldali, mind a jobboldali újságírónak. Hont András kifejtette, hogy Bencsik egy fasz,

Emellett megkérdezte Tóta W.-t, hogy ne írja-e meg előre a 2026-os „Majd esetleg négy év múlva” cikkét helyette, mivel „az összes fordulat megvan hozzá. Vagy csak vegyük elő mindketten, amit 14-ben írtunk?”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. április 11. 11:18
Egyik Mmarxista, lövi a másik Mmmarxistát, mama, hogy van ez?
amca
2022. április 10. 23:13
Az igaz ,hogy ezek az alkalmatlan moschlék vezetők ,tényleg moschlék. mit lehet írni a moschlék csahosaira. Tóta,Hommonnay,Púzsa,Perint,Boróka,Hont,Hamvas Henrik,maga az élő szaharkupac. S ,akkor még nagyon finoman fogalmaztam,a bűzt nem is említettem.
edieTHEGREATeagle
2022. április 10. 17:24
Bencsik nemcsak egy csicska fasz, hanem egy aljas, rágalmazó gazember is. Még fideszes sztenderdek szerint is egy utolsó aljadék.
Draco Paladin
2022. április 10. 15:38
Bencsik tényleg egy fasz, viszont Hont is erős versenyző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!