A bajai polgármester szerint a tanulatlanok maradnak vidéken

2022. április 12. 18:55

Nyirati Klára Orosz Anna posztja alatt fakadt ki.

2022. április 12. 18:55
null

Újabb fordulóhoz érkezett a kormánypárti és ellenzéki oldalról egyaránt gerjesztett, választás utáni város–vidék-vita. A Magyar Nemzet vette észre, hogy Nyirati Klára, Baja ellenzéki polgármestere is megnyilvánult a dologban, méghozzá Orosz Anna választási posztja alatt.

A Magyar Nemzet szerint „vérlázító” képet festett a vidékről a bajai városvezető, aki hozzászólásában azt írja, hogy

végképp kettészakadt Magyarország,

mert Budapest az ellenzéké lett, az ország többi része pedig narancsvidékké vált.

Nyirati azt írja, hogy bajaiként büszke Budapestre, mert a fővárosi emberek tudnak gondolkodni, látják az összefüggéseket, és nem dőlnek be a propagandának sem. A városvezető szerint ez összefüggésben van a vidék elnéptelenedésével is.

Nyirati Klára szerint nem véletlen, hogy az egyetemisták Budapesten maradnak a diploma megszerzése után, mert ott jobbak az álláslehetőségek, de szerinte még a kalandvágyók is a fővárosban vagy külföldön találják meg a számításukat, nem pedig vidéken.

„Maradnak az idősek, a tanulatlanok, vagy azok, akiknek minden mindegy.

Azok, akiket megtévesztettek, megfélemlítettek, megvettek, megzsaroltak. És akik mégis megpróbálunk otthon maradni, és itt szembeszállni az Orbán- rendszerrel... Hát, nem vagyunk elegen!” – zárja sorait Baja polgármestere.

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. december 02. 17:11
Milyen polgármester az, aki megválasztása után csak és kizárólag az őt támogató ellenzékieket segíti a városában? Hülye. Nagyon hülye. És még momentumos is. Ami nem csoda.
baviki
2022. május 08. 00:12
Ennek a szarcsomónak félig-meddig igaza van! Azokra a bajai vidékiekre vonatkozik, akik őt megválasztották! De majd felocsúdnak ők is! Ilyen buta libák, mint ez a nő észhez térítik őket!
Levente
2022. április 20. 01:59
"a tanulatlanok maradnak vidéken" Így igaz. Azután polgármesterek lesznek baján (b - vel!)
szenthabakukk
2022. április 14. 10:45
Ki ez a néni? Eddig még a nevét sem hallottuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!