Durvul a kampány: rágalmazás miatt jelenti fel a DK-s Oláh Lajost fideszes ellenfele

2022. március 30. 14:25

A baloldali Oláh Lajos megvádolta a Kovács Balázs Norbertet, hogy lejárató szórólapot rendeltetett meg, a fideszes politikus szerint ez hazugság, és bejelentette, hogy büntetőfeljelentést tesz.

2022. március 30. 14:25
null

Erzsébet- és Terézvárosban kezd nagyon eldurvulni a kampány. Szerdán a DK-s Oláh Lajos megjelentetett egy Facebook-posztot, amelyben azt állítja, hogy miután az aktivistáik elkapták „I. Gergő korábbi Fidesz alkalmazottat plakátok rongálása közben, egy bűnbánó fideszes aktivista brutális email-eket hozott be nekünk”. A bejegyzés mellékleteként pedig ott szerepel egy képernyőfotó az állítólagos elektronikus levélről, amelyben fideszes ellenfele, Kovács Balázs Norbert azt írja a kampányfőnökének, Benedek Zsoltnak, hogy – a kiadó feltüntetése nélkül – készíttessen szórólapot 40 ezer példányban, amely azt tartalmazza, hogy a baloldali politikus „zsidó, olácigány és ingatlanmilliárdos”. Oláh azt is hozzáteszi, ez az első e-mail, utalva arra, hogy továbbiak várhatóak.

Kovács Balázs Norbert gyorsan reagált. Szintén a Facebook-oldalán azt írja, reggel Oláh Lajos egy hamisított e-maillel a nagy nyilvánosság előtt megrágalmazta. Ezt követően „a cáfolatáról szóló kommentet sunyi módon az oldaláról elrejtette, így csak a követőim láthatják azt. Ennyit arról, hogy mit gondol a baloldal a szólásszabadságról” fogalmaz.

Ezek után tette közzé az Oláh által cenzúrázott hozzászólást a kormánypárti jelölt. „Ekkora orbitális hazugságot!” – kezdődik a szöveg. „Ha hamisítanak, legalább jól csinálják! Természetesen ilyen emailt soha senkinek nem küldtem. Nem érdekel, hogy kapta, vagy maga csinálta a hamisítást, büntető feljelentést teszek ez ügyben!”

Azzal folytatja, hogy ellenfele akkor sem tiltakozott, amikor DK-s polgármestere elüldözte Erzsébetvárosból a 100 tagú cigányzenekart és Európa egyetlen zsidó tévéjét.

„A mostani kampányban egy jelöltet próbáltak vélt származásával a plakátjain lejáratni, az én voltam!” – fogalmaz Kovács, utalva arra, hogy az ő plakátjaira írták rá, hogy „zsidó is, cigány is”. De nem cserélte le a plakátjait, „mert ha zsidóznak, akkor én zsidó vagyok, ha cigányoznak, akkor én cigány vagyok”! – állítja, végül azzal fejezte be: „Szégyellje magát!”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. március 30. 15:34
Homokozó.
ovander
2022. március 30. 15:33
Üsd vágd nem apád, rajta ne sajnáld! A földbe kell döngölni a moslékot. Ukrajnával szövetkeznek Magyarország ellen a sátánista hazaárulók. Emberszámba nem vehetők. Földet rájuk!
Aerion
2022. március 30. 15:28
A déká a haza ellensége, a vezetőivel és a tagságával egyetemben. Ez a haza és nemzetellenes pártszerveződés nem működhet Magyarországon többé.
villogókékfog
2022. március 30. 15:13
Egy ilyen "bizonyítékot" 10 perc alatt megszerkesztek. Itt a feljelentés kevés, ez verésért kiált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik