Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szellő István: Újságíró vagyok, nem propagandista

2022. március 29. 09:10

Szavazásra buzdítottak az RTL Klub híradósai.

2022. március 29. 09:10
null

Az RTL Klub hétfő esti Híradójában Erős Antónia és Szellő István az RTL választásra buzdító Persze hogy szavazok című videósorozatára utalva a következő párbeszédet folytatta:

Szellő István: „Az a legfontosabb, hogy menjenek el szavazni április 3-án.”

Erős Antónia: „És ki ne mondd, hogy kire!”

Szellő István: „Újságíró vagyok, nem propagandista.”

A TV2 arcai – köztük Gönczi Gábor és Marsi Anikó hírolvasók – hétfőn videóban álltak ki, és mondák el, miért támogatják Orbán Viktort ismét az április 3-i országgyűlési választáson. Négy éve a csatornát 3,45 millió forintra bírságolták egy nagyon hasonló akció miatt. Valószínűleg erre reagáltak Szellőék élő adásban.

 

Fotó: Facebook

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. június 24. 16:09
Újságíró? Ne röhögtess! Te csak olyan vagy mint a híres francia színész Belmondo, csak kisbetűvel és egy l betű hiányzik a foglalkozásodból és hosszú a végén az ó, bemondó, Persze jobban állna neked Bem apó ondója Bem-ondó. Itt viszont a Bem hiányzik a foglalkozásodból.
Reszelő Aladár
2022. március 30. 12:08
Ti vagytok a FOS, a leginkluzívabb társulat aki befogad minden olyan véleményt, ami az övével megegyezik. Amúgy meg tudjuk, hogy MZP-re fogsz szavazni, mert a gazdid érdekeinek ez felel meg. Amúgy ha a gaz Fidesz eltörölné a reklámadót és komoly adókedvezményt adna ingyenes frekvenciahasználat mellett és a gazdid azt mondaná, hogy akkor innentől OV-t kell támogatni, akkor felállnál lelkiismereti okokból?
XTRO
2022. március 29. 21:58
Ne már, híreket olvasol a súgógépről , az rtlnél. Mi lennél ha nem propagandista, mert újságíró az nem vagy. Kicsit olyan ez mint a vágópista tolta a kvíz műsorokat és elhitte magáról, hogy kurva okos..
Takagi
2022. március 29. 18:15
Bolsi nyugger. Szánalmas magyarázkodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!